22 Mayıs 2018

lucifer s03e22:

All Hands on Decker

--- spoiler ---

.salak saçmalıkta sınır tanımadılar, aslında komikti o kadar öldürmeyeyim ama chloe salağı evlenmekten bu kadar kolay vazgeçmesi çok saçma oldu. madem öyle hiç evet demeyecekti, bütün olayı bunun üzerine kurup geri sıfırladılar.

.marcus salağı da kindar bakış attı, ne yapacak ki sanki? hem öyle sevgi mi oluyormuş? adam bunca zaman, zamanın başından beri ilk kez mi sevmiş? chloe ile alakası ne bunun? onun sevgisi nasıl karşı tarafı savunmasız bırakıyormuş? bunları da açıklamıyorlar.

.tamam geyik yapsınlar da bekarlığa veda partisi geyiği neydi be öyle, çok abarttılar. bir yerden sonra komik olmaktan çıktı. konuşarak evlilikten vazgeçirme planı da salakçaydı, bir de işe yaradı falan, iyice saçma oldu.

.maze ortalıklarda aptal saptal dolandı. marcus'un sahte dövmesine kandı. o muhabbeti de pek beğenmedim. hem niye marcus'u öldürüp lucifer'in üzerine atmak zorunda ki? başka biri de olabilir. o hikayeyi güzel yapamadılar.

.zaten bu kabil hikayesi bir yerden sonra çakma olmaya başladı. dedektif salağı ile birleştirdikleri için ilginç olmuştu ama bir yere gittiği yok, tekrar başa döndü zaten.

.lucifer'in kendini dedektif yerine koyup sağlam liman arıyorum ulan demesi de çok akıllıca değil, zaten belli değil mi? kendisi böyle ise güvenli biri aramak muhabbeti olacak. tabii bir ara aralarında yakınlaşma vardı, sonra ortada bıraktı. tam güvenilmez bir arkadaş.

.bölüm polisiyesini de ihmal etmemişler, köpeği aralarına giren bir çiftten bahsettiler. ölen kadın mıydı adam mıydı? orasını bile takip edemedim. köpek harikaydı, ona lafım yok. lucifer'in köpek bakma denemeleri de komik sayılabilir durumdaydı.

.lucifer dedektif yerinde işi masa başında çözdü. dan de lucifer gibi iç güdüleri ile mevzuyu çözdü, öyle hallettiler bitti gitti. çok da önemli değildi yani.

.bir de lucifer ile dan pek yakın arkadaş oldular. birbirlerine tavsiyeler falan filan derken dan gitti charlotte ilanı aşkını etti, karşılık buldu neyse ki... diğer taraftan terapistimizde bir zenci yoksunluğu baş göstermiş.

--- spoiler ---