10 Mart 2018

supernatural s13e15:

A Most Holy Man

--- spoiler ---

.esas sonraki bölüm bomba olacakmış. scooby-doo göndermeli mi yapacaklarmış? şimdi tutmuşlar mafya göndermeli yapmışlar. üst üste bu kadar mallık yapmıyorlardı. yapacak gibiler. canları sıkılmış. artık kaşlar gözler kontrolsüz oynuyor. oyunculukça çığır açıyorlar. insan o kadar mimik yapmaya yorulur arkadaş.

.arada komikler, hala komikler de arabasını çalanı öldürürsün geyiği nedir yahu. biraz abartı komiklik olmadı mı? hem de olayların ortasında şaka gibi oldu ama şakasız şaka gibi oldu.

.aziz kafa tası da salak saçma nasıl putperestlerse artık. bunlara da boyutların arasından geçiş için en kutsal adamın kanı lazımmış, kimdir bu diye insan gibi araştırmadan olaylara daldılar. ulan normalde incik cincik iki saniyede bilgisayarda takırdatılır, şimdi en kutsal adam kimdir bilmeden gidip bir azizin kanını alalım diye ortaya çıkıyorlar. onun sebebi de bölüm sonu mucize güzellemesi yaptırmakmış.

.bölüm içersinde karşımıza çıkan rahip, çok hayırsever bir insanmış. papa buna en kutsal adam ünvanı vermiş, bu da yeterli oluyormuş herhalde. biraz daha fazla kan alsalar iyimiş tabii de büyü malzemeleri karın ağrısı gibi oldu.

.hele hele diğer tarafta olaylar karışmıştı. tutup bunlarla vaktimizi boşa harcayacaklarına diğer tarafta geçsin hikaye. en azından iki koldan ilerlesin. bu kadar mafya geyiğini çekmek zorunda mıyız?

.müzikler desen aynı şekilde kafa ütüleyen cinsten, devamlı bir acayip çekimler. ağır akışlar, yürüyüşler. salak saçma bir olay kurgusu. belki filmlere göndermeydi ama yine de kötüydü, gerek yoktu.

--- spoiler ---