1 Mart 2018

shameless s06e03:

The F Word

--- spoiler ---

.deb bundan daha akıllı insandı, hala kürtaj meselesini uzattılar. frank'in sadece yanında olmasından mevzuyu anlaması lazım ama hala anlamadı. fiona kafaları yedi, kendisi de hamile. hem de hap kullandığı halde hamile kalmış, abartacaklar, denk getirecekler ya böyle olur.

.neyse ki eroinman sevgilisi mevzuyu uzatmadı. hala boşanmadığı kocası ona güzel bir şarkı yazmış, bölüm ismi de bu. herkesle yatar diye  doğru demiş. doğru düzgün yapmazsan böyle olur. adam sevimli gözlerle sana şarkı yazdım demesi iyidi. geçti karşısında söyledi. rezil kepaze oldu.

.carl silah tüccarı oldu, tüm okul silahlandı. baya bir eleştirmişler, ağır dalga geçmişler. şimdi trump öğretmenleri silahlandıralım diyor. aynı şeye gelmiş, iki sene önce adamlar öngörmüş diyelim. komik aslında ya neyse işte.

.bir de kızın tekine yazılıp duruyor, pek bir manası yok ama kendini zenci görmesi de ayrı bir tat oldu, hapse düşmese bari.

.ian'ın dramı kemiğimizi sızlatırken bölüm sonunda kahraman oldu, yeni çakıcısı buldu. en azından öyle hissettirdiler. elemanın kahramanlığını dünya duyacak mı? yoksa öyle haybeye mi gidecek onu göreceğiz.

.gürültücü yanis kötürüm oldu, kevin bu konuda çok üzgün. herkese söyleyip duruyor. veronica durumu düzeltmeye çalışıyor ama kesin adama gidip söyleyecek. herkesi öldürmekle tehdit ediyor ama bir halt edeceği de yok. 

.lip kardeşine iş buldu demişlerdi, elemanı temizlikçi olarak almış. kavga ettiler. ortalık karıştı. ian bir tarafta tutunamıyor ama lip'in de okumazsan olacağı bu hesabı laflar sokması iyi olmadı. karı gelecek diyor, kendi yerimi hak ettim diyor. garip hayatlar.

--- spoiler ---