2 Mart 2018

beyond s02e02:

Cheers, Bitch

--- spoiler ---

.kendi hallerinde tipler ve dramlara geçtiler. özel güçler meselesini açıklamaktan uzaklar, yeni bir bilim kurgu hikayesi yapmak yerine karakterlerin dramlarına geçelim demişler. arada da dünya yok olacak tadında görüntüler sıkıştırıyorlar ama şaka gibi oluyor.

.willa ile annesi tanışmış, kız gelmiş hastaneye annesi ile muhabbet etmiş. bunu unutarak pat diye evlerine mi geldi? yoksa ilkin gelmemesi hatırlamasından mıydı? kız hem komada hem gerçek hayatta holden salağı ile ilgilenmiş. ne yapmış, on iki sene bunu nasıl sürdürmüş. holden ile tanıştıkları vakit daha minnacık olmaları gerekiyor. bunları hiç iyi düşünmemiş gibiler. on iki sene birlikte olmuş insan gibi de durmuyorlar. pek malca geliyor yani.

.tabii izlemeye devam ediliyor, kendi halinde bir yapı oluştu. ilgi çekiyor, bir de sarı ceketlinin kızı da özel güçlere sahipmiş. bir tek o hikayesi ilerliyor. charlie işin başındaki kadının sevgilisi kadını inceliyormuş.

.bu dizide pek gay yok lan derken lezbiyen kaktırdılar, iki kadın evliymiş. çocukları olacakmış ama kanser tedavileri varmış. kasadan çıkan dosyanın biri sarı ceketlinin kızı ile ilgili, ilaç da kanserle ilgili. sarı ceketli ne ara bunlara düşman oldu onu da kaçırdım.

.tabii bu olayların holden ile ne ilgisi olacak? iki koldan mı ilerleyecek? oralar da belli değil. frost öylece kaldı mı? arthur'un derdi ne? frost gitti şimdi frost gibi konuşuyor. bir manası yok, önceki sezondan kopuk kafalarına göre takılıyorlar gibi.

.willa annesinden bahsederken betimleme yaptı. o da annesine hakaret ediyor sandı ve bastı tokadı. halbuki onun yerine, onun gibi görünen bir yaratık demesi gerekiyordu. salak saçma bir iş oldu, iyi yerlere gitmeyecek gibi duruyor.

.tabii bir de anne baba karakterleri var, holden için fbi ile takılıp peder ile görüşecek gibiler. peder de tüm mahalleyi kontrol eden yavşak bir tip gibi. zenci asker'in ölen kardeşinin karısına gelmişti.

--- spoiler ---