12 Ocak 2018

the cheat e03:

Guests Come

--- spoiler ---

.bu oyuncular akraba mı birbirleri ile? hepsinin ağzı yüzü birbirini andırıyor, yapımcı kardeşler farklı sülaleden akrabalarını oynatmış gibi geldi bana. aralarında ciddi sıkıntılı oyuncular var, şu savaş gazisi karı falan hiç oynayamamış, mahvetmiş diziyi.

.geçen bölümün kapı çalmasından başlattılar, tekrar orada bitirdiler. bir tane daha oyuncu eklediler, felix salağına ulaşmaya çalışıyormuş. oyunun içinden bunu yapmaya çalışıyor. ne alakaysa kendisi bir otele geçiyor, resepsiyondaki değişik adama gülücük atıyor, ne alakaysa bir yere bağlamıyorlar.

.sonra saç sakal uzun, güneş gözlüklü eldivenli motorcu kılıklı bir tip sandalyenin teki ile adamın tekini dövüyor, bunlar kulüpmüş ama sülelecek kulüpteler gibi, anası falan var. böyle yapmıyorlarmış. akbaba 7 yıldır yokmuş. artık mevzu neyse anlatırlar herhalde. kulüplerinin konuyla ne ilgisi var acaba?

.sonra para transferleri bilgisi laptop başındaki özel ajana gelir, o da evinden giyinip baskına gider. tek başına baskın mı olur lan? gerekirse arkadaşını da al diyor sanki gezmeye gidiyorlar. gezmeye gider gibi apartmana gidiyor ve zile basıyor. zile basmalı baskın mı olur? nedir yani? salakça olmuş ama ilgi çekiyor, ilgi çekici çekmişler. en azından bunu başarmışlar.

--- spoiler ---