25 Ocak 2018

shameless s05e10:

South Side Rules

--- spoiler ---

.bölüm sonu bombası yaptılar. sammi denen karı nasıl bir insanmış böyle. ian'ın en iyi gününde inzibatları çağırdı, aldılar götürdüler. yine hüzünlere boğdular, boğup boğup öldürdüler. iki oğlanın romantizmi de bir yerden sonra mide bulandırmamaya başlıyor. insanları eşcinsel ediyorlar, yapmayın böyle. adnan hocam haklı.

.frank desen ölümcül karıya aşık olmuş, aralarında ne kadar yaş farkı var. bir de evsiz bir insan evladı. kadın bunla devam edecek gibi görünüyor ama bir de onun ölümcüllüğünün dramını verecekler. ne alakaysa frank seviyor bunları, bir tane karıyı öldürdüydü hatta.

.kadını unutmak için başka bir kadına çakarken muhabbet etmesi komikti, bir de erkeğin işini kadına verirsen böyle olur diye patlattı espiriyi.

.lip desen kevin'a kazık attı. kendi götünü korumak için böyle bir şey yapması bir taraftan iyi diğer taraftan kötü. hocasıyla uzun süreli takılacak gibi görünüyor. kocasının durumunu da abartmışlar. diğer kızla uzaklaştılar, saçma oldu aslında. üniversite muhabbeti işte.

.fiona salağı salaklık peşinde akıl hocası, bir ara yazıldığı adamın durumlar kötü diye yardıma gitti. sonra laflar maflar derken barda kavgaya, dayağa döndü olay. adam dayaktan sonra da fiona'dan öptü. pek hoşuna gitti ama diğer tarafta gus muhabbetini kötüye bağlayacaklar. güya skype seksi yapacaklardı. olaylara bak sen.

.debbie malı hamile mi kalacak? sevgilisi ile sevişmeye güya hapla gitti. doktor özellikle söylemişti. unutmuş olacak. daha veletler, bunların sevişmeye gitmelerini bile göstermemeleri lazım, rayından çıkmış toplum. ne ara bu hale geldik ulan. pis amerika.

.veronica hikayenin pek bir dışında kaldı. en son kevin ile tekrar bir araya geldiler ama pek eskisi gibi olmayacak gibi. kadın haksız ama bu kadar da bok etmeseler iyidi. tek mutlu aile tabloları idi. şimdi böyle yaptılar, senaristlerin allahı yok.

--- spoiler ---