31 Ocak 2018

happy! s01e07:

Destroyer of Worlds

--- spoiler ---

.pek eğlendirdiler sağolsunlar ama iyice arızalı olmaya başladılar. çocukları hediye paketine koymak nedir? böcek kostümü nedir? böcek kostümü ile toplu seks tarzında yaklaşımlar nedir? kimin aklına gelir lan böyle şeyler? sıkıntılı insanlar hep bunlar.

.nick'i domalttılar. smoothie'nin penisi mevcut değilmiş. ondan öyle diyorlarmış, madem öyle bir takma penis ile nick'i beceririm demiş. bir sürü şey yaptım ama seni yola getiremedim, bir de böyle becereyim demek istemiş. komik desen komik de baya baya arızalı, sonra düşününce insan niye buna gülüyor diyor.

.nick'in hal ve hareketleri komik. blue'nun karısı ve çocuğu ile kalkan yaptığı zaman neden ona ateş ettiler pek anlamadım ama geçen bölüm testere seslerinden devam ederek durumu kurtardı, ortamdan kaçtı kurtuldu.

.daha sonra blue'nun arabasıyla olay yerine gitmeye çalışırken dedektif kadınla karşılaştı (çarpışmalı karşılaşma diyelim) sonra amanda'dan telefon geldi, çocukları kaçıran esas kişiyi bulmuş. happy'nin de yardımı ile mekanı hemen buldular.

.amanda da bu süre içinde tüm çocukların aynı gösteriyi izlerken kaçırılması üzerine bu çocuk dünyası showman'i ile görüşmeye gitmişti. adam böceğin kendisiymiş. böcek kostümü giyip manyaklık yapan bir tip ama bu kadar insan içinde çocukların kaçırılması arasındaki bağlantıyı bir bu kadın mı kurmuş? nasıl diğerleri görmemiş? nasıl bunlar bağlantı kurulacağını anlamamış? oralar pek olmamış.

.neyse happy hailey'in kutusunu buldu, kamyona yüklendiğini de gördü. haber etmek için geriye gittiğinde nick meşguldü, kadın da bunu duyamıyordu. derken nick'i o halden kurtardılar ama içinde kırıldı hehe. neyse geçtik bu kısmı, koştular gittiler kamyona. şoförü falan vurulmuş. hailey yine ortada yok.

.sezon finalini noel baba ve nick arasındaki duelloya ayırmışlar. adam kızı kaçırmış, babasının geleceğini biliyor herhalde. öyle gidecek mesele. diğer çocukları kurtardılar. smoothie'nin penisten sonra tek gözü de gitti. öyle iyice manyağın teki olacak. blue yakalandı. kadın bir şey yapar mı bilmiyorum ama zaten psikopatların uşağı oldum diye ağlıyordu.

.mickey meselesinden ne çıkacak bilmiyorum. blue şifreyi alamadı. şeytanlara falan bağlayacaklardı ama başka bir örgüt falandır. bu salak böcek möcek hikayelerinin benzeridir, ha kafalar güzel zaten girişteki klipten sonra annesinin ölmesi nedir anasını satayım, baya değişik kafalar bunlar.

--- spoiler ---