1 Şubat 2018

dark matter s03e06:

One Last Card to Play

--- spoiler ---

.durduk yere alternatif evren muhabbetine geçtiler. bunların ikizleri ne ara gelmişti, geçenlerde öyle bir muhabbet olmuştu ama şimdi sırf şaşırtmacalı olsun diye insanları öldürene kadar bunların bizim ekip olmadığını bilmiyorduk, hafızalarını kaybetmeden pek kötülermiş. hemen insan öldürüverdiler.

.tabii kötülük hafıza ile mi aktarılıyormuş? onun da güya sorgusunu yapıyorlar ama pek olmuyor işte. zorluyorlar böyle boş yere.

.dört ile ilgili sıkıntıları büyüttüler, bunların ikizleri dördün gemisini kaçırıp stargate atlantis karısını kandırmaca yaptılar, evrenin esas güçlerinden biri kendisi. savaş yüzünden hepsi pek hırpalanıyor ama savaş görüntüsü yok.

.şehir görüntüleri zaten kartpostal gibi oluyor, adamlar yapamıyor ama hayal ediyor. dört imparatorluğu bir odada yönetiyor. ona buna kızıyor, ilkin kendine suikast teşebbüsü yüzünden insanları cezalandırıyordu, sonra bizim alternatiflerle konuşmaya çalıştı. bir kızıyor bir patlıyor, hiç olmuyor.

.bizim gerçek ekip kendilerini kandırıyor, herkes birbirine karşı hamle yapıyor, son gülen bizimkiler oluyor. androidler arası anlaşma komikti, niye öldürmediler onu hiç anlamadım. hala ortalığı karıştırmak için başka bir düşmana gittiler. maden muhabbetinde ortaya çıkan yönetici miydi? bir tip işte. kaç tane böyle gösterip sonra geri getiriyorlar, araya zamanla izlenince iyice boşa gidiyor. çok da iyi olmayınca zaten sallamasyon hepsi işte neyse.

.esas olay altının başına bir hal geldi muhabbetiydi. onun gezegenine saldırı düzenlemişler, bizimkiler geldi baktı her taraf ceset, bizim altı ölmemiştir ama öyle bıraktılar, çok da lazım değil hani.

.üçün sevgilisi sanal dünyasında pek bir yetenek kazandı, sırf bunun hikayesi bile güzel olurdu ya adamlar ancak bu kadar işte.

--- spoiler ---