13 Ocak 2018

feud s01e08:

You Mean All This Time We Could Have Been Friends?

--- spoiler ---

.ne biri o kadar yetenekli, ne diğeri o kadar güzel. neyin dizisini yaptınız arkadaş bu kadar? birileri laf sokmak istemiş, bu film sektörü de çok vefasız canım demek istemiş, olay bu yani. gereksiz bir diziymiş.

.hepsi sefil şekilde ölmüş, uzun yaşamışlar. en kısa yaşayanı en takıntılı yaşayanı olmuş. mevzu bu yani. baktığın zaman bir konu yok. sonucu da anlattılar ama ikinci sezonu da çekeceklermiş. neyin ikinci sezonu olacak ki?

.bette salağı telefon etmiş ama konuşamamış, öldükten sonra verdiği röportajı da çok yadırgadım. öldü, güzel diyor. ne lan bu? muhabirle mi dalga geçti? ilk çok ayıp etti, sonra da güya destek çıktı.

.şişko gay en erken ölenleri imiş, şişko erkek erken ölüyor herhalde. tek makul insan evladı oydu. aslında ikisi de benzer kadınlar, dört kez evlenmişler yalnız kalmışlar. aile hayatları bok gibi, çocukları bunlardan nefret ediyor ve yalnız ölüyorlar. bu durumda dünyada seni en iyi anlayacak tek kişi o diyor ama hala konuşamıyor. garip yani.

.joan da diğer tarafta kafayı yiyor, bir gece yapımcısı, muhabiri ve bette'yi masada görüyor. hepsi parti veriyor, güzel sohbetler ediyor falan filan derken mamacita geliyor kiminle konuşuyorsun lan sen diyor ve ondan bir hafta sonra kadın ölüyor. zaten hastaydı mastaydı ama hüzünlü bir son. arkadaş olsaydık falan filan diyorlar. iyice dramatikleştirmişler.

.bir de ilk çocuğu arkasından kötü bir kitap yazılmasına sebep olmuş. fiziksel ve psikolojik istismara maruz kaldığını anlatmış, bu durumu da ayrı bir film yapmışlar. diğerleri kabul etmemiş ama o kadar da iyi bir insan olmayabilir. son zamanlarında hayvan sevmeyene itimat etmem falan demiş ama işin özü farklı olabilir. hele gençlik star dönemleri kafa gidikti zaten.

--- spoiler ---