20 Aralık 2017

serial experiments lain s01e11:

Infornography

--- spoiler ---

.uzun bir süredir bu animeyi izlemiyordum, adamlar tam 11. bölüme uzun bir özet gibi bir şey yapmış. uzun bir gitar solosu, arada jazz nağmeleri serpiştirmişler. müzik falan güzel olmuş ama bölümün yarısına kadar uzattıkları için biraz baydı.

.genel olarak özetleri vermişler. lain lain mi? lainden kaç tane var? makina mı? yok o yazılımmış, donanım değilmiş. hala kafaları karışık. beynine emülatör taktırmış, gerçek hayat ile kablolu arasındaki ayrımı da kaldırmış. olmuş bir olayı da geri alabiliyormuş. öğretmeni ile ilişkisi var diye dedikodu yayıldıydı, onu falan geri aldı da toplamda ne oluyor belli değil hala.

.iki bölümde güzelce açıklamaları lazım, bu kızın derdi ne? kendine bu kadar eziyet niye ediyor? ermiş mi? delirmiş mi? mevzu ne yani?

.bir de intihar eden arkadaşı ile yolda karşılaştı. ölmek kolay muhabbeti fena değildi. zaten fazla muhabbet yoktu ama eli silahlı diğer velet kimdi bilmiyorum, lain eli silahlı bir şeyler peşinde mi? yoksa uzaylı mı? arada grilere bürünmüş uzaylı parmakları falan filan geldi. belki yazılımsa doğru kodlayamamasındandır. zaten serinin ismi deneyli, belki üzerinde deney yapıyorlardır. az kaldı. kısa sürede bitirsek bari, iyice unutacağız böyle.

--- spoiler ---