1 Aralık 2017

it's always sunny in philadelphia s12e10:

Dennis' Double Life

--- spoiler ---

.yavaş yavaş izledik, birden tüketmedik. on bölüm ne arkadaş. nedir yani yirmi dakika falan yazın oynayın işte. o kadar zor olmaması gerekir. adamlar kendilerini ağırdan satıyor. yeni sezon da 2018'de falan görünüyor. ona bile çok var ya neyse artık.

.sezon finaline dennis'in ikili hayatı olduğunu öğreniyoruz. bir ara uçakla bir yere giderken başka yerde inip bardan karı kaldırıp bir de çocuk yapmış, heyecanla içeri dalıyor. adını falan yalan söylemiş. bu da benim çocuğum diyor hepsi pek şaşırıyor.

.en absürtü tabii charlie, mac'in önerisi ile gay aşıklar oluyorlar ama o plan da fazla gitmiyor. dee'nin yanına geri dönüyorlar. öyle bir hengame karmaşa, şakalı komikli ama esas mevzu garson kızla charlie işi pişiriyor. bakıyor çocuk bağlayıcı bir şeymiş, kızı kandırıp evine çağırıp çocuk yapmak istiyor. biraz ikna çabasından sonra dakkasına evine yerleşiyor. kız artık kaçmayınca da charlie'nin ilgisini çekmiyor. öyle de bir komiklik işte. bunca sene ulaştığı noktayı heba ediyorlar.

.neyse işte frank para karşılığı seks teklifi şusu busu derken tüm planları uyguluyorlar. en son dee planı söylüyor. film kesiti gibi silah sesinden önce karnında vurulma izi, dennis ben ajanım şuyum buyum diye kandırmaya çalışıyor. karı tabii anlıyor, derken oğlunla insan gibi vedalaş derken dennis bir miktar duygusallaşıyor.

.kadın gidiyor, bunların müzik ve dans eğlenceleri eski haline dönüyor ama dennis köşede oturuyor. artık böyle devam etmez diyor. baba olacağım diyor ve gidiyor! sezona merak bıraktılar. dennis gidecek mi? gitmez herhalde.

--- spoiler ---