28 Kasım 2017

the walking dead s08e06:

The King, the Widow and Rick 

--- spoiler ---

.gittikçe salakça oluyor, gittikçe sıkıcı oluyor. ne yapmaya çalışıyorlar anlamıyorum. hiçbir karakter bunca zamandır çizdikleri rolde kalmıyor. hepsi ayrı saçmalıyor. bunu da bize yutturuyorlar, çok ayıp ediyorlar. sanki bunca zaman sıkılışlar, artık kral kral gibi olmasın. rick salak saçma liderliklere soyunsun, diğerleri ile takılmasın. daryl de masum falan demeden insan öldürsün. ne bileyim karın ağrısı gibi olacak işler iyice.

.maggie güya mahkumları öldürmedi, o da pazarlık için öldürmemiş. eh biraz normal karakteri sayılabilir. lider stratejik düşünür. şu salak satıcı sakallı elemanı da diğerleri ile birlikte hapsettiler. bir tek o mantıklıydı. koca bölüm bir tek olumlu iş bu yani.

.diğerlerini unuttuk, diğerlerini de gösterelim demişler. evde kalanlara aksiyon çıksın. carl gitsin arkada bıraktıkları elemanla biraz zombi avlasın. michonne da gitsin sığınaklarını görmek istesin, arada da çok mühim bir işi hallettsin.

.adamlar yüksek sesle zombileri uzaklaştıracaktı. bunun bile planları varmış. az daha ellerinden kaçırıyorlardı. salak karı bazuka ile adam uçurup, bazuka ile uçuracağı kamyonetin de kaçmasına izin veriyor. tamam adam patlayınca güldüm ama daryl gelip kurtaramasaydı. inanılmaz saçma olacaktı. saçmalık içinde dolaştırıyorlar resmen.

.rick salağı ne halt etti? baştaki hastane görüntüleri bunun sebebi miydi? eleman tek başına şu toplayıcı arkadaşlara gitmişler. toplarlar ve gerisini pek kafaya takmazlar. onlarla negandan daha iyi bir anlaşma yapmak istemiş. tek başına gitmiş, diğerlerine haber verdim dedi ama kimsenin haberi yok gibi. elemanı almışlar konteynırın içine atmışlar geberip gidecek, bir haller gelecek. çok saçma, daha nasıl anlatabilirim bilmiyorum.

.kral'ın yakarışı ve carol'un gelip bunla konuşması da çok saçmaydı. saçma demekten ciğerim soldu ama işte saçma arkadaş. rol yapıyormuş da şuymuş buymuş. bir de carol'un peşine çocuk falan takılıyor, ne lan bu?

--- spoiler ---