12 Kasım 2017

the exorcist s02e06:

Darling Nikki

--- spoiler ---

.süper germeye devam ediyorlar. andy'nin en son haline bizim şeytan çıkarıcıların haçla dalışı falan iyidi. zaten seslerini yükseltince ben bir hoş oluyorum. adamlar iyi yapıyor. andy'nin durum da bir acayipti.

.ilkin karısının tipine girdiydi. sonra tam kabul etmedi. derken red de edemedi. sonra öpücükle tam mı kabul etmiş oldu? şeytan nerede şimdi? bu şeytanın özelliği ne? bunlar karman çorman.

.bir diğer gariplik, diğer kadının üstüne atladığı sırada yataktan korku filmi edasıyla çıkmasıydı. hep yanlarında kendine hakim ol diye tuttuktan sonra kadınla birlikte takıldığını görünce sanki kıskanıp kadını yerden yere vurdu, sonra boğazını sıktı. yani ne bileyim, neden şimdi?

.evde rahipler var, bir acayiplik var. sonra yapsa daha mantıklı olacaktı ama diğer taraftan sekiz bölümü varmış, hızlandırdıkları iyi oldu. bir de şu harper denen kızın annesi pat diye mekanı bulmuş gelmiş, gizli olması gerekmiyor mu? kadın nasıl kaçmış? deliliğe bak sen?

.andy aldı bıçağı ortadan ikiye kesti karıyı, bir acayipti. diğerleri ne olacak? bodozlama olaylar başlamış oldu. bir de şu asyalı kadının andy'den şüphe etmesi de acayipti. ikisi de mi psikologmuş bilmiyorum ama andy rahiplerle dalga geçerken marcus direnmelisin, çocukları seviyorsan diren diyerek olayı bitirmişti.

.ilk duygusal olarak çıldırtmaya zorluyorlar, sonra tavsiye veriyorlar. sonra evden kovuluyorlar ve derken işte olaylar da olaylar. tam kapının karşısında bizim pederler, annesi harper'ı götürmeye çalışıyor. kadın nasıl bir manyaksa. güzeldi hepsi.

.diğer hikayede zenci rahip ve kadın şeytan çıkarıcı da acayipti. geçen sezonun şişko karısını buldular. bilgi edineceklerdi de bir şey edinemediler. olay bizim şeytan çıkarıcıların başına patlayacak gibi görünüyor. tomas'ın şeytani olaylara girmesi sonunda şeytanı kabul etmesi ile sonuçlanacak diyor. kadın da marcus'u tanıyormuş. daha önce görmüş müydük ki bu kadını? bir taraftan yabancı gelmiyor, diğer taraftan yeni karakter gibi. belki ismi geçmiştir kendisini yeni getirmişlerdir. pat diye karıyı vurdu. zenci olan da tepelerine düşen avizeden yaralandı. işler iyice karışacak. iki bölüme ne yapacaklar bakalım.

--- spoiler ---