26 Kasım 2017

supernatural s13e07:

War of the Worlds

--- spoiler ---

.bu lucifer kardeş pek komik adam vesselam, resmen insanın gününü neşelendiriyor. üstelik gücünü falan da kaybetti yavrum yazık. özünün bir kısmını alternatif evrendeki maykıl aldı. o maykıl da o kadar kötü, o kadar pis bir insanmış ki sormayın gitsin.

.bu dünyaya gelip canlılığı tehdit edecek diye lucifer casitel ile birlik olur jack'i bulup dünyayı kurtarmak istiyor. şimdi bu sevgili şeytan bizi seviyor mu? doğa konusunda güzel betimlemeler vardı aslında ama diğer dünyaya ne olmuş da o hale gelmiş onu bilemiyoruz. 

.ha adamın canlılar ile bir sorunu yoksa bir ara bunlar dünyayı yok edecekken niye umursamadılar onu çok anlamadım. yoksa sadece şeytanları mı yok etmeye çalışıyordu? bir ara lucifer bir şeyleri yok etmeye çalışıyordu ama çok anımsayamadığmdan çekincemi koydum.

.castiel güya jack'i arıyordu. melekler bu safı yine kandırdı. neyse ki lucifer geldi kurtardı. bu sefer de dördüncü kuşak cennet efendisi geldi bunları paketledi götürdü. lucifer'in güçten düştüğünü fark etmiş hemen paketledi. yazık oldu hakkaten.

.bizim oğlanlar da durumdan şüphe edip mekana gelmişti, sonra castiel'in sesini taklit etmesini çakamadılar. bir sorun olduğunu anlasalar iyidi ya bu muhabbeti uzun süre devam ettirmezler diye umuyorum.

.zaten castiel ben meleklerle görüşeceğim siz gelmeyin deyince e biz ne yapalım? bari olay bulalım kendine modları da artık gülünç, o derece değil de neyse işte. bu sefer olay ketch manyağı idi. kendisi rowenna'nın büyüsünden yaptırmış. beynine sıkılan kurşundan kurtulmuş.

.ha bir de bu malların analarını diğer tarafta unuttular. lucifer sallamıyor da senaristler niye unuttu? maykıl alıp gelecek mi karıyı? niye alsın gelsin ki? o da biraz saçma oldu sanki ama güzeldi.

.bu jack oğlanı da ne oğlanmış. melekler melek üretmek için arıyormuş. lucifer maykılı yenmek için arıyor, herkesin bir arayışı var. bu kadar baskıyı bu oğlan kaldıramaz.

--- spoiler ---