24 Kasım 2017

shameless s05e05:

Rite of Passage

--- spoiler ---

.jimmy salağını getirdiler, hem de tam güya evlenmiş ve mutlu iken. hem de tam her şeyi alttan almayı başarabilen, pek anlayışlı sakallı müzisyenine kavuşmuş iken. kaos bitmesin istiyorlar herhalde. insanı sinir ediyorlar. jimmy konusu nereye kadar uzatabilirler? şimdiden baydı yani.

.bir de arkadaşı tekrar eroin çekmiş de şuymuş muymuş dramı veriyorlar. fiona şimdi kendine gelmiş mi? onun üzerinden gidiyor gibi yapıp sonra bir anda her şeyi dağıtıyorlar. dizi de bu oluyor.

.tek stabil karakter frank resmen, adamın karakteri oturmuş. her türlü yalan ve içki aşkı devam ediyor. sınırsız bir ahlak anlayışı, oğlunun yasını tutan ailenin dramından yararlanıp, annesine çakabiliyor. ha annesi kendi arandı ama çocuğu ölen babanın dramına acıdım lan. yani acıtmak istemişlerse iyi yapmışlar.

.ian desen kafaları yedi, allahını kitabını şaşırdı. psikolojik sorunları arttı. gitti gay pornosunda oynadı. mickey de üzüldü. gay aşkına bile inandıracaklar, o derece üzüldük. hastaneye gideceksin derken bebeği aldı kaçtı. yok artık daha neler.

.biraz lip'in haberi var durumdan ama tam bahsetmedi. lip bu taşraya daha fazla dayanamadı. ben de güneyliyim dedi ama silahını ateşleyemedi. neyse ki o mallığı uzatmadılar. kamera falan olsa hayatı tekrar mahvolsa çok ayıp ederlerdi.

.deb dövüşlere devam ediyor. buna saldıran kızlara kafa göz güzel daldı. carl da olayı çekti falan, geyikleri iyi en azından da bu carl deneni biraz daha az salak yapsalarmış, izlemesi bile zor yani veledi.

.sevimli komşularımızda işler iyiye gitmiyor. veronica kafayı yedi. ya çocuklar ya ben demeye getirdi. iki dakika çocuklar ağlasın ne olacak diyor. lan sen nasıl anasın? çok saçmaydı. bir de adamın tekine dansta boşaldım diye gidip kevin'a başka kadınla elle muamele yaptır dedi. eleman sırf mutlu olsun diye birebir aynısını yaptırıp geldiği vakit de olaylar karıştı. malcaydı yani. 

--- spoiler ---