25 Ekim 2017

the whispers s01e08:

A Hollow Man

--- spoiler ---

.iyi güzel ama pek toparlayamayacaklar gibi. drill meselesi zaten böyle kalacak gibi ama esas sorun salak salak aile mevzuları. çocuklara söz geçiremiyorlar, çatıya çıkıyor falan demiyor da gidiyor bunun için adam öldürüyor. kulağına bir şey takın arkadaş. nasıl yani?

.drill hikayesinin geçmişi varmış, en azından o güzel oldu. nükleer denemelerden yayılan sinyalleri takip edebiliyorlarmış. enerjisiz kalmış gezegenden de bunu görünce ağızlarının suyu akmış. vakti zamanında sinyal işlerinde çalışan adamın çocuğuna fısıldamaya başlamış. adam büyümüş ama kafayı yemiş çünkü kardeşini öldürmüş.

.drill'i öldürme yolunu biliyor diyor, bir velet bile bunu yaptıysa bu kadar fbi niye yapamıyor. drill kardeşiymiş de onu mu öldürmüş? öldürme olayını hem güzel yaptılar hem güzel yapamadılar. tam diyecekken kadın geldi kızı için öldürdü, cevabı alamadılar öyle kaldı bitti.

.bunun yerine gizemi böyle taşırıp da başka bir yol izleyebilirlerdi. devamı gelse daha tatlı olurken böyle merak ettirip bırakmak istemişler gibi olmuş. zaten aileleri manipüle etme meselesinin bir sınırı olmalı. eleman sadece elektrik üzerinden çocuklara seslenerek bu kadar şeyi yapamıyor olmalı.

.ha dünyaya kolu uzanmış, bütün çocuklara fısıldıyor gibi davranıyorlar ama genel bir kontrol yapabilirler. genel bir çözüm olabilir. bu tür filmlerin temel sıkıntısı halk duymayacak diye üç beş kişi ile dünyaları kurtarmaya çalışmaları işte.

.geçen bölümden henry'i alacaklardı. savunma bakanı çocuğu al diyor, böyle salaklık olur mu? neyse ki onu uzatmadılar ama henry arabada kaldığı vakit drill tepeden konuştu gibi oldu, yine dertleri bitmeyecek. zaten sezon bitecek dertler bitmeyecek ya neyse izliyoruz işte.

--- spoiler ---