25 Ekim 2017

cesar 911 s04e11:

Izzy In A Tizzy

--- spoiler ---

.biraz gereksiz işler, devamlı aynı muhabbetler. tazı kırması izzy biraz ilgi çekiciydi. güzel bakışlıydı. sahibi yine otorite kuramamış. göt kadar odada köpek sahibini korumaya geçiyormuş. ev halkı odaya giremiyormuş. ninesini ısırmış falan filanmış. cesar geldi şak diye düzeltti.

.adamın işi bu tabii, ilk kapıyı göğsünü gererek kapattı. kendine pek güvenliydi. sonra kamera ekibini aldı içeri. eleman atar gider yaptı ama iki saniye sonra alıştı. sonra ev ödevi falan derken karı köpeği idareyi öğrendi ve mutlu sonra. nine pek inanmadı duruma ama olsun işte.

.bir de esas kavgayı yanındaki velet yapıyormuş. cesar'ın köpeklerinden büyük olana saldırdı, ısırdı hatta. beyaz büyük köpekçik karşılık da verdi ama o kadarı normal herhalde.

.diğer olayda ayı isimli bir yavrucağı idare etmeye çalışan mal bir kadın var. zaten bütün sorunlu köpekler kadınların mı? tek başına yaşayan kadınların mı? yoksa bunların arkadaşları mı sadece cesar'dan yardım istiyor onu da anlamadım.

.köpek kasabası denen bir yerde diğer köpeklere saldıran bir köpekmiş, diğerleri bunu dışlıyormuş, arkadan konuşuyormuş. böyle bir dertleri var. kasaba iyi güzel derken hepsi kafayı yemiş gibi geldi bana da çok acayipti.

.derken eğitim tasması boyunda, enerji özgüven eğitimi meğitimi derken güya hallettiler. lamanın yanına yaklaşırken karının heyecan basması komikti, cesar hiç yapmaz ama nerdeyse tersledi. sonra da eğitim öğretim derken salak bir etkinlik konuşması ile bitirdiler mevzuyu. baya baya salakçaydı yani.

--- spoiler ---