23 Ekim 2017

the whispers s01e07:

Whatever It Takes

--- spoiler ---

.sıkıntılı işler, yapamadılar. yapmış gibi gösterip beceremediler. o daha da sıkıntılı oldu. şimdi çocuklarla ilgili sıkıntı var. başkanın çocuğu korunmaz mı? nasıl korurlar ederler bilmiyorum, çocuğu da kısıtlayamazsın belki ama çok saçma oldu.

.hadi diyelim kişiyi koruyamadın, sen kayanın olduğu bölgede bir sinyal bozucu yerleştirmez misin? başkanın kızı anasının cep telefonunu bebeğinin içine koyarak kayanın yerini tespit ettiriyor. böyle bir şey olabilir mi lan? çok saçma geldi bana.

.hiç bu konudan bahsetmeyecekler, yetmiyormuş gibi kahraman olan sean'e şantajlı deney fareliği görevi verdiler. adam uzaylılarla temas kuran kişi olarak üzerinde deney yapacaklarmış. neyse ki salak saçma şeyler olmadı. eleman sadece konuşarak bilim insanını ikna etti, kayayı patlatmayı kabul ettiler. bir şeyler yaptılar ama yeterli olmadı. patlattılar, gebereceklerdi ama muhtemelen sinyal gönderildi. drill falan de ölmedi yani. içinde miçinde dedi ama olmadı işte, nasıl olmadığını açıklamazlar gibi geliyor bana.

.başkan meselesi de hiç olmamış. wes desen malın önde gideni, son kısımda güya doğru kararlar veriyor. sen uzaylı tehdidi ile karşı karşıya isen tutup bir şeyler öğrenmeye mi bakarsın? hem içinden biri tüm çocukları kaçıracak şeklinde görü görmüş. görü görmek hehe.

.neyse sean'in drill'in planı hakkındaki gördükleri sanki gerçek olacak, insan çocukları ile ilgili bir planı var bunların. ne kadar değerliyse artık.

.sonuç olarak üstünkörü geçmişler. yetmiyor wes'in karısı drill ile anlaşma yapmaya çalışıyor. şimdi belki kötü duruma geçti ama bir de karı ile anlaşma yapıp zaten salak saçma kararlar veren wes'i iyice kötü yapacaklar. sezon sonunu izlemişim hissiyatına kapılıyorum iyice. işler bir miktar saçma ilerlemeye başladı. iyi başladı ama kötü bitirecekler sanki.

--- spoiler ---