22 Ekim 2017

my cat from hell s08e13:

Bad Max

--- spoiler ---

.bu sefer bölüm ismini de tam bulamadım. bu abimiz hakkında daha az video ve malumat var, imdb bilinmeyen sezonlar içinde çıkmış olabilir. en makulü buydu. bir tane himalayan iran kırması kedi var, hayvan pek hareketliymiş, her tarafa zarar veriyormuş. jackson enerjisini attırmaya çalışırken, hayvanla oynarken şak diye bayıldı düştü. meğer yavrucağızın kalbinde problem varmış.

.manyak gibi kedi evi yaptı, acayip aletler almış hayvana hepsi iyi güzel de hayvanın sağlığı bu kadar kötü iken nasıl fark etmemiş? acilen veterinere götürdüler. ilk tetkiklerde pek bir şey çıkmadı, sonraki tetkiklerde kalbinde problem olduğu ortaya çıktı. sadece ilaçla halledebilecekleri bir şeymiş. üfürme mi ne varmış? çok aşırı imiş. adrenalini kaldıramıyormuş. herhalde kanı yetersiz geliyor, şak diye gidiyor hayvan.

.pek de sevimli bir tip, kravat falan takmışlar, öyle ona buna bakıyor. atlıyor zıplıyor. neyse ki güzelce tesisatı kurunca bu işleri bırakmış. pusarak, izleyerek enerjisini atmaya başlamış. jackson da bu olayı iyi düşünmüş. pek de heyecanlandı. nerdeyse sahibinden daha çok sevgi doluydu. öyle lanet bir sahip de görmedim ben hayatım boyunca.

.diğer olayda da birlikte yaşamaya karar veren bir çift var, ikisinin de kedisi var. bir araya gelince kıyamet kopmuş. tekini verandaya kitlemişler. öyle takılıyorlarmış. adam gırtlak kanseri olmuş, bu işlerle uğraşamam demiş. o zaman bu zamandır öyleymiş. iyileştikten sonra da bizim kedi uzmanını arayalım demişler.

.eleman ortalığa işiyor diyorlar, sıkıntılı bir durum ama işediği yere tırmalama tahtasını ve kumu getirdikleri vakit bırakıyormuş. kısır mı değil mi bilmiyorum ama erkek kedi işte ortalığı işaretliyor. diğerini el bebek gül bebek büyütürken, bu yavrucak dışardan bunları izliyordu. bir hayli eziyet çektiği belli oluyordu.

.araya da kameramanlarının olayını sıkıştırmışlar. bir kedi sahiplenmesinden bahsederken eski kedilerinin ölümünden bahsettiler, gösterdikleri görüntüleri son görüntüleri değildir diye umuyorum. yaşlı bir hayvan herhalde, ölüyor ama ne bileyim adam bunu tutup kameraya çekmemiştir herhalde. çektiyse ona yazıklar olsun. böyle sevgi olmaz, haberi olsun. hikayesi dokunaklıydı ama video başkadır diye umuyorum.

--- spoiler ---