22 Ekim 2017

fear the walking dead s03e13:

This Land Is Your Land

--- spoiler ---

.yine izleyicileri ile dalga geçtiler, ulan bu alica'nın karbondioksit koruyucusu mu var? neden bir tek o ölmedi? bünyeye göre desen daha ufak tefekleri vardı, güce göre karbondioksit mi olur? ne saçmaladılar böyle ben anlamadım.

.ilkin havaları yoktu, heyecan dolu hava kapağı açma muhabbeti yaptılar, iyi güzel derken ısırılmışları öldürelim dediler. onun dramı da güzeldi. tamam mamam derken kalanlar da öldü. hava bitti hepsi öldü ama alicia kurtuldu. hem de havası biterken bir tane zombi hakladı. havası geldikten sonra kalanları hakladı. tam geberip gidecekti ki anası geldi bunu kurtardı, ziyadesiyle saçmaydı.

.hem troy malının olayından sonra nick ile bunları kurtarmaya çalışıp mallık etmeleri, helikopterde takılıp kalmaları, annesi geldi onun da kurtardı. saniyesinde hepsini nasıl kurtardın arkadaş, neymiş bu? bu kadar nasıl hızlı hallettin?

.hepsi son anda olan saçmalıklar yetmemiş gibi bir de alicia olaylar sonunda gruptan ayrıldı. nick ve troy da onu takip etti daha büyük bir saçmalık olamazdı. zaten nick'in niye troy salağını koruduğu da anlaşılamaz. maldı mal gidiyor, kendine mal arkadaşlar ediniyor. böyle diyebiliriz.

.altlarında kamyon ile bu geldikleri zaman dilimi de salakçaydı. çok daha önce varabilirlerdi. araya araya gitmişlerdi ama gittikleri zaman daha kısaydı. dümdüz geldiler ama geldikleri zaman daha uzundu. ha birebir zaman dilimi yapmıyorlar ama yine de insanın aklına yatmıyor. hem madem geldin, nasıl tam o ölecekleri anda gelebiliyorsun? böyle denk getirme mi olur arkadaş?

.ofelia hava deliğini açan, sonra zombi ile ölmeyen en son da babasının yaşadığını öğrenen kişi oldu. onun yüzü suyu hürmetine baraja kabul edilecek gibiler. adamlar baktılar figuran çok para yazıyor, esas tipleri tuttular, diğerlerin hepsini öldürdüler. bu sezon bu kadar zaman, hatta önceki sezondan beri çiftlik de çiftlik diye başımızın etini yediler, şimdi zombi bastı şaka gibiydi yani. bir de neyle pazarlık edecekler? niye yardım etsinler ki bu mallara?

--- spoiler ---