22 Ekim 2017

supernatural s13e02:

The Rising Son 

--- spoiler ---

.biraz boku çıkacağı şimdiden belli oldu. eleman iyi mi kötü mü? kendini bıçaklıyor da ben neyim diyor. bir yere kadar tamam da bu neydi ki şimdi? hem annesi karnında hani eğitmişti? nereye ne kadar eğitmiş? doğruyu yanlıştan ayırt edemiyor mu? incili okuyor sonra giriyor cehennemden yaratık çıkartması için elemana yardım ediyor.

.yeni gelen esas kötüyü de beğenmedim. dördüncü sarı gözlüymüş, devamlı geliyorlar diye kendi çapında espiri de yapıyorlar. biraz abartı oluyor. adamlar on üç sene yapacaklarını düşünmemiş olmalı ki devamlı aynı şeyler işte.

.castiel hakkaten öldü mü? bu bölümde kendisi hiç yoktu. yeni elemanı hala ben cass'e benzetiyorum ama esas karakterlerini böyle çıkartmış olamazlar? crowley ile birlikte ortalıklarda yok.

.lucifer var neyse ki, diğer tarafta michael ile karşılaştı. alternatif evrende komiklikleri bitmiyor. mary ile takılmaları da güzel. en azından bunu uzatabilirler. ha bunlar kendi başlarına koskoca alternatif evrenden nasıl çıkacak?

.muhtemelen jack'e kapı açtıracaklar, tam o arada da lucifer çıkacak. ulan mallar, dünyanın en güçlü kötüsünü attınız alternatif evrene, ne diye kapı açacaksınız ki? neymiş efendim analarını kurtarmalarının bir yolu olabilirmiş. lucifer'in gelmesi riskine değer mi? hay ananızı avradınızı, geldiğinden beri karın ağrısı gibi oldu zaten. bir sürü saçmalıktan sonra en azından böyle kalsın yani.

.bir de tanrının elçisini getirdiler, elemanı hatırlamıyordum. enerjiyi takip edebiliyormuş. bu yapana kadar diğerleri de yapabilir falan derken zaten aldılar gittiler oğlanı. ne bileyim çok hazırlıksız, hep aynı hatalar falanlar filanlar şeklinde devam ediyor.

.yine dean küskün kardeş, öldürelim falan diyor. sam bir konuşalım falan diyor. bin kere tekrar etti bu hadise ama işte yapacak bir şey yok, severek izliyoruz.

--- spoiler ---