13 Ekim 2017

the whispers s01e03:

Collision

--- spoiler ---

.biraz ağırlaştı, o kadar heyecanlı gitmiyor. parçaları zor birleştiriyorlar. veletler tamam kolay kandırılır ama bu kadar da saçma oluyor. önemli yerlerdeki tiplerin çocuklarına bir saldırı varsa bunun daha duyulur olması gerekmez mi? örneğin çocuğunuz drill adlı bir arkadaş edindi ise acil arayın falan gibi.

.eleman drill adını vermekten çekinmiyor, çok daha kolay halledilecek bir şekle sokuyor ama hiç o taraftan gitmiyorlar. sanki hayali arkadaştan öte sean bunları yapıyor muhabbeti yapıyorlar ama aynı şey, çocuğunuza tehdit oluşturacak biri var, hayali arkadaş gibi kendini tanıtıyor da diyebilirlerdi.

.sean'ın olayı nedir? doktoru niye yanında sürükledi? bu nükleer santral olayını halledecek gibiler, daha üçüncü bölümde mevzuya girdiler. esas olay başka olması gerekir ama ne bileyim çok dağınık hala.

.elemana elektrik falan da çarpmadı. doktor kadın kaza yaptı, bir işe yaramadı. niye yoldan geri koşmadı onu da anlamadım ya neyse işte hep birlikte santrale geldik göreceğiz gerisini.

.anasını ağaç evden atan kızı da tekrar kandırdı. babasının telefonuna gelen uyarı telefonunu halletti. santral üzerinden bir plan yapmak için çok dolaylı uzun bir yol, madem elektriklerle bu kadar oynayabiliyor, gidip santrale saldırsa ya? drill'in olayı nedir orası zaten esas muamma.

.karısını aldatmış, kadınla gidiyor çocuğuna sorular soruyor. kızın tepkiler falan iyidi. tekrar başına bir haller gelir mi? psikiyatristini öldürttü, kızla tekrar konuşacak mı? bu fbi olayı daha karışık bir hal alacak gibi görünüyor.

.sağır velet de babasını arıyor, drill'den dua ediyor. drill zaten sean ile direkt konuşuyor gibi, belki dengeleyen başka iyi güçler vardır. mevzunun ne olduğu hiç belli değil. daha bunu çözmeye yanaşamadılar bile.

--- spoiler ---