12 Ekim 2017

lucifer s03e02:

The One with the Baby Carrot

--- spoiler ---

.iyi hoş da mikro penis olayı neydi yav. adam da çıkıyor bu konuda güzel sözler söylediğiniz için teşekkür ederim falan diyor. şaka desen değil, gerçek gibi yapmışlar, gerçek hiç değil.

.sonra alıyorlar adamı merkeze durumu anlattırıyorlar. sanki bir olaymış gibi mikro penis ele alınıyor. öncesinde sahne şovuna falan hiç girmiyorum. bu kısımları hiç olmamış.

.komedyenin tekinin şakalarını çalıyorlarmış, şakasını çaldığı adam da arkadaşının küçük penisi hakkında şaka yapıyormuş. mevzu bu diye araştırma yapıyorlar, ciddiye de alıyorlar ama yardımcı kadın hırsı yüzünden bir cinayet işlemiş, sebebini anladıysam ne olayım. gereksiz saçmaydı.

.esas olay lucifer'i kim ne yaptı. kanatlar niye geldi gibi konulardı. bu konularda gram ilerleme olmadı. sadece yine polisiye olayından çıkarımlar yaptı. luci eskiden olduğu gibi insanlara iyilik dağıtmaya devam etti. artık dedektifle de ilgileniyor gibi değil. biraz kopuk oldu. melek kanatları meselesi de gereksiz oldu. devamlı kesiyordu. artık içerde tutacakmış. bu kadar yani.

.psikiyatrist ile amen (isminin kısaltması olmadı tabii adamlar bundan da rahatsız her seferinde söyleniyordum) luci'nin kanadı hakkında bir şeyler yaptı. kendi imtihanı hakkında konuştu. kadın artık bu aile ile pek ilgili.

.maze'nin nerde olduğunu hala bilmiyorum. söylemişlerdir de niye getirmiyorlar diziye? sebep ne yani? imdb bilgisinde de pek bir şey çıkmadı.

.yeni amirimizin sinnerman ile ilgili olayı nedir? belki o sinnerman'dir falan demiştim ama pek değil gibi, adam lucifer ile birlikte çalışacak. onun hakkında bilgi topluyordu. bir yere vardırsalar bari. salak saçma olaylarla devam etmeseler bari diyeceğim ama adamların polisiyesi bu.

--- spoiler ---