30 Ekim 2017

shameless s05e01:

Milk of the Gods

--- spoiler ---

.lan bu frank alkol oranı yüksek bira yapıyorsa, kimle kafa buluyor? bir biraya hakkı varmış. o da yok ya, hadi var diyelim. ulan bir bira, bir bira kadar alkol demek. nasıl bir salaklık bu? projem diye kimseye de göstermiyor. dedim içki yapıyordur bu mal, içki çıktı. zaten ne çıkabilirdi ki?

.sammi salağı manyaklaşmış, ortalıkta sevişip duruyor. şişko oğlunun yarım aklı da gitti iyice. sheila'yı baya üzüyorlar. takıntılı karının kanepesinde sevişip duruyorlar. kilitleri değiştiriyor, kırıyorlar. nasıl insanmış lan bunlar? frank alakadar olmuyor, hastayken daha iyidi hayatları.

.lip desen okul sonrası bunalımda gibi, kızla tam takılıyorlar mı takılmıyorlar mı? o belli değil, karman çorman işler işte. eve geldi, kafa gitmiş gibi. arkadaş desen mallar ordusu, iş desen amelelik, böyle bir vurgu yapmak istemiş olabilirler.

.ian'ın durum çok vahim. hem gay hem zaten azgın, uçtu iyice oğlan. ne yaptığı belli değil. kafa gitmiş. mickey de ilaç almasını istemiyor. bu oğlan esas karakter, hatta sağlam karakterlerden olacak gibi çok acayip.

.komşularımızın ikizi büyüyor. kevin annelliği veronica'dan iyi yapıyor. veronica emzirmek istemiyor, elli tane olay. bilgisayardan çocuk büyütme ve takıntı olaylarına güzel değinmişler. ha bunlarınki takıntı da değil, mecburi yani. emzirdin emzirmedin olayı.

.debbie kafaları yemiş, carl ile birlikte büyümüşler. dünkü veletlerin halleri iyice garip oluyor. bunlar büyüyünce işler çok karışacak. hayat yolları karışmıştır, psikolojileri bozulmuştur. biz sadece izleyerek bu kadar tiksiniyorsak, oynayanı düşünemiyorum bile.

.fiona mallıkta zirveye doğru koşuyor. keyfi yerinde gibi ama "negan" abimiz yerine başka bir oyuncu getirmişler. onunla flörtleşiyor gibi. restorantta da buna takılanlar bol, kafayı yemiş azmış gitmiş gibi. ne ediyor ne yapıyor, insan bakınca bile irkiliyor. saçma sapan işler. karının teki buna bahşiş bırakıp duruyor. jimmy vardı arkasında. ne ara kendini gösterecek bakalım malın evladı.

--- spoiler ---