14 Ekim 2017

shameless s04e11:

Emily

--- spoiler ---

.şu ana kadar izlediğim en iyi bölümlerinden, bir yandan komiklikleri vurucu. diğer taraftan pek dokunaklılardı. frank'in bu hali keşke kalıcı olsa. adamlar içkiden vazgeçiremez, yeni karaciğer aldı, onu da kullanacaktır. şimdi kafa gitmiş. fiona'nın bebekliğinden özür diliyor falan. ne bileyim hoştu. sonra kızcağız ölüyor gidiyor. dram dizisi yapsalarmış bunu daha iyi olacakmış.

.lip'in muhabbeti de çok iyidi. hem kızcağızın ailesini idare etti hem sosyal güvenlik görevlisini iyi idare etti. iyi bir insan olduğuna inandırınca sürpriz ziyaretin önüne geçti. kimselere bir şey olmadı.

.carl salağı babasının hayalarına vurarak uyandırdı. kız arkadaşının ailesini aldı geldi eve. hepsi birlikte takılacak mı ki? geçici olduğunu söylediler ama nasip bakalım. sonra fiona'nın yatağında birlikte yattılar, neyse ki sevişmeyi sevmiyormuş. abartmadılar o kadar.

.deb'in durumlar hala vahim. yaşıtı bir tane velet çıktı, bunla oynuyormuş. önceki büyük sevgilisinin üvey kardeşiymiş. kurbağa kalbi nedir arkadaş? sonra portresini yaptı, sonra merdiven altında öpüşmeler falan derken bunun hafif soyulmuş fotoğrafını çektiler, mevzu buymuş. abartı denebilir, uçlarda geziyorlar.

.fiona salağı hapislerde, doksan gün burnu sürtecek adam olacakmış. şimdi giriş kısımları. hoş müzikle hafif bunalımlar, hapishane insanları falan derken öyle gidecek gibi duruyor.

.gay oğlanlarımız cephesinde pek aksiyon vardı. mickey gay olduğunu itiraf etti, babası daldı. pis daldı. derken ian ile birlikte kavgalar mavgalar derken çok romantik oldular. gay dozunun dibine koyacaklar. gayliği kanıksattılar, toplumu şekillendiriyor. yetiş ya adnan hoca, yetiş ya maşallah.

.sheila frank ile veletler için evlendiyse, ölecek diye de evlenmiş gibiydi. şimdi bunlar birlikte mi takılacaklar? frank'e mi bakacak? diğerleri ne olacak, aşırı kalabalıklar. bunlar da üresinler diye çoluk çocuk gösteriyor gibiler ya bakalım kafa şişiriyorlar hakkaten.

--- spoiler ---