28 Ekim 2017

my cat from hell s08e08:

Jekyll and Hyde Cat

--- spoiler ---

.birbirinden akıl almaz olaylar. yani öyle büyük meseleler değil ama insanoğlu cephesi baya saçma. ilkin eric roberts adlı oyuncu abimizin kedileri meselesi ile başlıyoruz. karısı da manyakmış, kendisi de çok manyak. neymiş efendim kedileri engelleyemezmiş. onların özgürlüğünü kısıtlayamazmış, yoksa çok kötü bir insan olurmuş.

.adam beş kedi ile evde yaşıyor, büyük bahçesi falan var. havuzu var, şusu var busu var ama yanında cadde var. rakunları besliyorlar, sincaplar cirit atıyor. ülen bu neyin kafası, bunlar yemek için birbirilerine girecek. sırf yemek için birbirlerine zarar verseler daha mı iyi? çok yemek koyuyoruz diyor, sanki çözüm bu.

.neyse jackson geliyor, bakıyor ortama ürperiyor. kör kedilerinin kaçmalarından şikayet ediyorlar. yeni yavrular yüzünden olduğunu düşünüyorlar ama esas mesele de bu değilmiş. sadece ortam çok kaotik diye eleman güvensizlik duyup kaçıyormuş. bir de karının sıkıntısı olabilir. o da ortamı iyice karıştırıyor gibiydi.

.kedi için özel çitler varmış, onlardan taktırıyor, oyunlara falan başlıyorlar. yavruların enerjilerini atıyorlar. bir tanesinin boynuna zil takıyorlar. kör kedi elemanın geldiğini duyuyor daha rahat ediyor falan derken mutlu mesut oluyorlar. önce güvenlik ülen, bu kadarını düşünemedin mi? o kadar oyuncu olmuşsun ama adam olamamışsın, tu senin kalıbına.

.diğer olayda bölüme ismini veren kedi var. gündüz iyi ama gece çıldıran bir kedicik. sahiplerini yattıkları yerde ısırıp tırmalıyormuş. gözümü kör ederse diyor kadın, eder tabii manyak mısın?

.bu arkadaşın sorunu da gece cama yansıyan araba ışıklarıymış ama esas kaygı problemi varmış. en azından jackson öyle anlattı. basıyor ilacı da ilacı, genelde çözüm bu. sahibi ilkin karşı çıktı ama sonra kabul ettiler. tabii oyunlar ve enerji atımı da gerekliydi. derken bunlar da çok mutlu mesut oldu.

.benim kedim cennetten kısmı için, fenomen kedinin tekini gösterdiler. hani küçük bir çocuk üç tekerlekli bisikletiyle takılırken köpeğin teki geliyor bunu bacağından ısırıyor ve aniden bir kedi gelip çocuğu kurtarıyor ya, işte o kedi. çocuğun doğumundan itibaren seviyormuş. anaç duygularla yapmış olayı. pek dokunaklı iyi güzel derken, köpeğin uyutulduğunu öğreniyoruz. ne diyelim bilemiyoruz.

--- spoiler ---