26 Ekim 2017

fear the walking dead s03e14:

El Matadero

--- spoiler ---

.dağıttılar kendilerini, ağır dağıttılar. nick salağı yeniden uyuşturucuya başladı. yanına salak troy arkadaşını da aldı. adamı bunun için mi kurtarmış? birlikte kafayı bulup zombi aralarına kanla dalıyorlar. biraz kan serpiştirip dalmalar, artistlik taslamalar, çok saçmaydı. yazıklar olsun bu kadar emeğe.

.alicia desen ayrı bir mallık, tek başına hayatta kalmaya çalışıyor, gidiyor salak bir fast food mekanina kimsenin görmediği patatesleri buluyor, derken dibinde zombi, onu öldürürken diğerleri geliyor. bu sefer saklanmak için çocuk oyun sahasındaki topların oraya gidiyor, şak diye oradan zombi çocuk çıkıyor, bir kontrol etsene mal. sen nasıl hayatta kalacaksın?

.kendisine de yeni arkadaş buluyor, zombi dişi ve parmağı falan toparlayıp hayatını bunla idame ettiriyormuş. o da arkadaşlardan sıkılmış, böylece ikisi bir arkadaş oldular, ne kadar da isabet oldular.

.esas olay ofelia'nın ölümüydü. karı ısırılmış ama saatler sonra bayılıyor. ısırıldığını görmedik, bu haldeyken gitmiş havalandırmayı yapmış. hatta son hamlede eleman havasızlıktan bayılmışken bu hasta hasta bayılmamıştı. güya herkesi kurtarmıştı ama sadece üç kişi kurtuldu. 

.neyse işte sen o kadar bekle, ısırıldıktan sonra ölme. babası ile görüşmeye götürsünler. ilaç falan versinler ama tam adam geldiği vakit, iki dakika önce öl. olacak iş mi? bu hastalıklı bir şaka mı?

.yani inanılmaz bir durum, bunu denk getirmelerine hiç gerek yoktu. en azından bir iki kelam etseydi iyi olacaktı. daniel abimiz neyse ki büyük insanmış, diğerlerini yanına aldı. çok da mühim bir hadise değil. bu madison salağı nereye giderse gitsin herkesler ölüyor. barajı da başlarına yıkacak ya hayırlısı.

.nick malı da geride kaldı. troyla birlikte alem yapacaklar. böyle mallıkta zirve yapıp sezon sonuna doğru gidiyoruz.

--- spoiler ---