26 Ekim 2017

american horror story s07e08:

Winter of Our Discontent

--- spoiler ---

.eşeğin kulağına su kaçırdılar, kadi arkadaş iyice dellendi. kendini tanrı zannediyor. kız kardeşinin gay'in teki ile dölleyip mesih oluşturmak istiyor. bu hareket devam edecek diyor. bu nedir lan? nasıl bir fantezidir.

.zaten sarı saçlı polisi de bu gay yapmış. adam karıya vardığı sırada girmiş eve, bakmış yapamıyor. diyor ki karılar senin gücünü alıyor. artı eksi akış yaratır. sen güç toplamalısın artık veren değil alan olmalısın. adamı domaltmış, hallediyor. bu nedir? eşcinselliğe böyle yaklaşan var mı hakkaten? adamlar çok düşünmüş. 

.kendi ordusunu toparladı diye bunu öldürelim diyorlardı. kız kardeşi bir konuşayım önce dedi. sonra sarı saçlı gayi öldürüp zenci muhabire attı. karı olayları anladı ama çok acayipti yine de, kız kardeşi de ayrı manyak, hepsi ayrı manyak.

.bir iki sürpriz vardı işte, abisinin olaylarla ilgisi yokmuş. kai'i engellemeye çalışmış. hastaneye yatıracakmış ama şak diye abisini öldürdü. öldürmeden de serçe parmağını kesti. yalan söylediği için bu cezayı uygun gördü.

.diğer taraftan ağlak karı ally önce psikiyatrist abisini sattı sonra da cemaate üye oldu. abisini falan öldürürken karşısındaydı. salak karısı da bunu hayretle izledi. zaten palyaço kılığında komikti. o kadar korktuktan sonra kai tüm korkularını kendisinden almış. resmen aydınlandı yani. tek dileği oğlunu almak, psikopat olursa çok malca olacak.

.genel olarak dünyayı değiştiren hareket meselesi de çok abartıydı. olayın başlangıcı kız kardeşi ile birlikte internette trollük yaparken bir tutucu adamı bulup, muhaliflere, gaylere, kürtaj destekçilerine, uyuşturucu bağımlılarına yaptığı eziyetleri görmeleri ile başlamış. kai bunları kurtarmayı başarmış, sonra da fazlasını yapmak için saçları maviye boyayıp işe koyulmuş. şu an meclisi zaten ele geçirmiş, öyle devam ediyor gibi. buna kimse de dur demiyor.

--- spoiler ---