29 Ekim 2017

cesar 911 s04e10:

Ay Chihuahua!

--- spoiler ---

.aslında iki olayda da tam olması gerekeni yapamadılar, cesar da sıkıldı herhalde, oldu lan diye gönderdi. iki olayda da köpeklerini çok seviyorlar ama sonuçta pek bir fark yaratmamıştır gibi geliyor bana.

.ilk olayda çok endişeli bir alman kurdu var. ikiz kardeşlerin arasına giriyormuş. neymiş bu tek yumurta ikizliği, eleman kardeşi evlendi gitti diye ağlayacaktı nerdeyse. koskoca adamsın lan sen.

.neyse köpek bunu çekiştiriyor, arabaya bindiriyor gezdiriyor gibi. arabada falan endişeli çığlıklar direksiyona geçmeye çalışmalar. baştan sona yanlış hareket ediyor. hayvanın endişesi de katlanıyor. tasma olayını gösterdi ama bölüm sonunda bile çok fark yaratmadı.

.diğer olay birlikte havuza girme meselesiymiş. iki kardeş havuzdayken hayvan bağırıyor. dertlerine gel diyor insan. hepsinin bir havuzu falan var, öyle hayatlar yaşıyor bu amerikalılar.

.neyse işte derken cesar kıyafetleri ile dalıyor havuza, hayvanı boynundan çekiyor. güya yavaş çekiyor ama baya baya bağırıyor. neyse tekrar sokarak alıştırıyor. ilk patileri giriyor, yüzmeden tekrar çıkarıyor. öyle yavaş yavaş yüzdürüyor. sonra tasmasız topla girmesini sağlıyor. bu konuda bağırttırsa da başarılı diyebiliriz.

.diğer olayda üç tane chihuahua cinsi köpek var. evde üç kişi yaşıyor. iki kız kardeş ve birinin sevgilisi. bunlar da ikiz gibi birbirine benziyor. nasıl bir manyaklıksa artık.

.ağızlarından lokmalarını çalıyorlar, kapıda çığlık kıyamet kopuyor. her şeye havlıyorlar. siyah olan köpek de elemandan korkuyor. dertleri bu.

.cesar hemen dalıyor, güya düzeltiyor. güya onlara anlatıyor, onlar da düzeltiyor ama bana hiç düzelmiş gibi gelmedi. bir tek tabaktan yemek çalma meselesi tatlıydı bu kısımda, diğer meseleler ne çözüldü, ne de pek bir şey yapıldı. bence kaldı gitti öyle.

--- spoiler ---