19 Ekim 2017

cesar 911 s03e08:

Panic Attack

--- spoiler ---

.bu sefer özel uyarı ile başladı. yaptığım şeyleri profesyonel yardım almadan yapmayın diyor. adam saldırgan alman kurduna tenis raketi ile yaklaşıyor. olay bu yani ama güzeldi. en azından götüm götüm kaçmasını çok beğendim.

.yine bir şey bilmeyen sahip, kendine güvenmeyen bir kadın. kendine güvenmeme ötesinde köpeğe dokunduğu vakit bile sallamıyordu hayvan bunu, tepesine çıkıyordu. şuydu buydu derken kız kardeşinin kolunu bacağını koparmış, bir sürü dikiş atılmak zorunda kalmış.

.en azından tiplerin dramı hissediliyordu. kadının kendine güveni artsın diye boksa gönderdi. olay da bununla mı halloldu yani. ben pek ikna olmadım ama bir miktar hareketleri değişti, hayvan zaten hemen tepki verdi.

.cesar millan ve ekibinin yaklaşımı çok iyidi. adam zaten köpeği sıkıştırıp o halde tasma takıyor, yetmiyor ağızlık takıyor. sonra alıyor götürüyor. nasıl bir manyaksa artık.

.ardından eğitim merkezinde kameramanlar, ekiple birlikte test yapıyor. ortaya topluyor hepsini. hayvan alanlarına girmeden ellerindeki ödülü vermelerini istiyor. yani köpek bunlara yaklaşacak, kendisi almayacak, ödülü isterken bekleyecek. bir tanesi pek panikledi ama ağızlıksız bile yaptılar. hadi ısırdı ısıracak diyor insan ama saldıran köpek o değil sanki.

.tabii işte kendi mekanı ile dışarsı farkı, kendi evine getiriyor. yanında minik pug falan var. kimseye bir şey yapmıyor. cesar karşısına özgüven dolu sopası ile dikildiği vakit, başını eğip yatıyor. normalde hayvanı böyle mi sindiriyorlar hakkaten yani? orası belli değil ama işe yaraması, canlı canlı bunu çekmeleri iyidi. cesar'ın ekibini de beğendim. işini biliyor gibiler, cesar ile fazla vakit geçirmiş, biri direkt aynı hareketi yapıyor. çok acayip hakkaten. bir adam bir şey üretiyor ve dünyayı etkiliyor. tabii ne kadarı kendinin onu bilemem ama böyle işte.

.sonunda tekrar tesise götürüyor, yetmiyor en sonunda kardeşi ile tanıştırırken yeniden ağızlık takılıyor. hayvana hala güvenmediklerini gösteriyor. kadın paniklerse onu yiyebilir yani, böyle bir olay işte.

--- spoiler ---