20 Ekim 2017

the whispers s01e06:

The Archer

--- spoiler ---

.bölüm su gibi aktı. bu kadar mevzunun çözülmeyecek olması hüzünlü. veletlerle konuşuyor, yemeğe ihtiyacı varmış. radyasyon yiyor ve arkadaşları henüz gelmemiş. bildiğin bir uzaylı istilası bu. veletlerle başlamış. bunu tahmin ediyorduk, altıncı bölümde bunu dillendirmiş oldular.

.claire'in çocukları toplayıp bir sonuca varması güzel fikir de elektrik alamayan, yalıtılmış ve korunaklı bir yere koysaydınız ya çocukları. şimdi hepsi altına sıçtı, resmen drill geldi ortalık karıştı. bir şey de yapamadılar. termal görüntüden henry'nin içine kaçtığını gördüler. ne olacak şimdi peki?

.sean'ın aklı başına geldi, hafızayı geri kazandı. afrikadan çıkartıp getirdikleri kayayı incelediler, bir uzay aracına benziyor dediler. tanımlayamadıkları elementler falan buldular, ondan yola çıkarak kabaca nereden gelmiş olabileceğinden falan bahsettiler ama ne araştırma ekibi, ne araştıran karı hiç tatmin edici değil, böyle bir olay olsa bir kaç kişinin mi insiyatifinde olur?

.eh işte gizemli uzaylı, toplumun bilmediği olaylar şeklinde ilerletiyorlar. neyse ki artık fbi çocuğum arkadaşı drill deyince hemen enselerine biniyor. böyle bir sistemleri var.

.wes falan kafaları yedi, zaten taşa dokunmuştu. uzaylı olayı çıkmasına nerdeyse sevindi. heyecandan kudurdu. savunma bakanı olan tip  daha ağır yaklaşıyor, iki tane insana kalmış da onlar araştırıyor, diğerleri bakıyor gibi.

.bir de wes'in karısı ve çocuğu var. minx en psikopat çocuk olacak. claire'i sevmiyormuş. drill de sevmiyormuş. annesi bu konuşmayı uzaktan duyuyor. çocukların toplantısına katılmasına da izin vermedi. en manyağı bu olsun diye özel yaptılar herhalde. çocuk mevzusu toptan güzel, çocuklar da güzel oynayınca mevzu iyice güzelleşiyor.

--- spoiler ---