18 Ekim 2017

cesar 911 s03e06:

House Arrest

--- spoiler ---

.boş beleş bir iş yapmışlar, hele o insanlar neydi öyle? birbirinden mal tipleri tutup getirmişler. köpeklerin resmen bir günahı yok. bu kadar mal olursan köpeğinde ancak bu kadar olur.

.ilk olayda emekli polis memuru vardı. adamın köpeği evi yıkıyor, yiyor her tarafı. havlıyor falan filan. hepsi doğru düzgün gezdiremediklerinden oluyor. doğru düzgün komut veremiyorlar. adamın bir duruşu var ölmüş gitmiş ağlayanı yok.

.diyor ki salak kızı emekliliği mahvolacak, ulan almadan önce düşünseydiniz ya, iki tane daha köpekleri var. üçüncü köpeği alıyorlar, daha erişkin bile sayılmaz. salak salak triplerdeler, bir de neymiş neslini devam ettirsin istemişler. size mi kaldı o iş? barınağa falan götürüyor da kısırlaştırmanız lazım falan diyor. sonunda kısırlaştırıyorlar neyse ki.

.diğer olayda apartman yöneticiliği mesleği icra eden iki tane mal insan vardı. küçük köpekleri var, bolca havlıyor. insan da ısırıyormuş. bu mallar hala öyle gülerek suratına bakıyorlar, ikizleri olacakmış. bebek de yer bu deyince hafif bir etki etti.

.nerden buluyorlar, özel mi arıyorlar bu tipleri çok merak ettim. acayip bir haldelerdi. insan hayret ediyor işte. minik bir hayvan ama sahiplerinden daha akıllı, adam doğru düzgün duramıyor karşısında. ailesini korumaya çalışıyor, derdi de bu yani.

.sonra kaydettiği çalışmayı gösteriyor, yine olmamış. yani iki olayda da bence köpekleri verdiler gitti. zannetmiyorum başarıya ulaşmış olsunlar, böyle de tiplerdi işte, baştan sonra küfrederek izledim.

--- spoiler ---