17 Ekim 2017

cesar 911 s03e05:

The Escape Artist

--- spoiler ---

.iyi güzel hayvanı düzeltti ama titreme kaldı diyor. hayvan resmen altına sıçıyor. zamanla düzelir belki ama ne bileyim bir hayli hüzünlüydü.

.altı senedir, kompresörün sesinden korkup kaçan bir hayvan. pat diye düzeltmesini beklemedik ama adam iki haftada falan hayvanı düzeltti. büyük baskı yemiş gibi görünüyordu. zeki de bir tip, başına gelecekleri bildiği için kompresöre katlanıyor gibiydi. son kısımlarda sesi duyunca pat diye yatmaya başlamış. üzücüydü bir bakıma.

.ha kaçsa daha mı iyi? değil ama yine de olsun. biraz daha zamana yaysa o zaman tamam olmuş derdim, hem hayvana daha az baskı olurdu. bir bölümü çekmek için daha uzun süre vermek istememişlerdir. zaten arada olaylar vardır. abimizin işi çok.

.mevzu da işte kabaca bu, havalı tüfekle yaralanmış bir pitbull kırması var. adı ivy, iki metrelik tellerden falan şak diye atlayabiliyor. kompresör sesi duyduğu vakit topukluyor. ailenin babası da evde tadilat işleri yapıyor. müteahhit mi neymiş, ne alakaysa işte.

.herkesler bıkmış, kız ve annesi korkudan devamlı altına sıçık modunda. öyle hepsini eğitti düzeltti. yılan terapisi falan komik geldi. yetmedi karısını da getirdi bölüme, onla da olaylara katıldılar.

.aslında karısını getirmedi de köpeği kendi evine alınca karısı da programa katılmış bulundu sanki, çok da lazım bir ayrıntı değil ama durum böyle. adam kendi evinde ve garajında köpek eğitiyorsa yine de iyi.

.kendi köpek merkezindeki testlerde pek bir ilerleme sağlayamamıştı. gözü önünde hayvan kaçtı gitti. tabii bu kadar kaçan bir hayvanı tutup bağlamamışlar, güya bağlamak için bir şey almışlar ondan kaçmış ama kimse çelik halata bağlayıp hiç salmayalım demiyor. türklere özgü herhalde bu da.

--- spoiler ---