17 Ekim 2017

fear the walking dead s03e12:

Brother's Keeper

--- spoiler ---

.bir hayli salakça oldu. jake salağını öldürdüler. troy hala hayatta. nick mal değneği yüzünden bu hadise yaşandı. bir şekilde troy'u pek seviyor. kardeşini öldürecek adamın kafasına çaktı. gitti zombi ısırdı. ısırtmaya allah pat diye ısırttı. sonra kolunu kestiler ama yetiştiremediler, zira çiftliğin yerinde yeller esiyordu.

.daha iyisini hak ediyordu bu jake elemanı, iyisini yapmaya çalışıyordu ama tutup onu öldürdüler. diğerleri zombi içinde resmen takla attı ama ölen sadece yan karakterler oldu. adamlar esas karakterler konusunda çok salakça davranıyor.

.bir de güya su getirmişlerdi, anlaşma yapacaklardı. çiftlikten çıkış mümkün değil. walking dead'de gösterdikleri sürüden fazlasını gösterdiler. o sürüyü yönlendireceğiz diye salak salak işler yapmışlardı. bunlar şak diye yakalandı. güya iki karavanı set yapıp korunacaklarını sandılar, cidden baya baya malca oldu. hepsi ölsün diye dua ettim ama ölen olmadı, sevmedim.

.ha alicia falan ölse o zaman güzel olabilirdi. zombi ortasında ısırılmadan kaçmak nedir yahu? bir de bunlar yapıyor böyle hepsi kaçıyor.

.troy salağı niye böyle bir şey yaptı? madem böyle bir şey yapabilme kapasitesi var niye öldürmediniz? sürgün nedir kardeşim? yani insan hayret ediyor işte. kardeşi tavşan öldürürken yakalıyormuş. canlı canlı tavşan derisi yüzüyormuş malın evladı. böyle de bir olay yani.

.bir de liderlik olayları yapmaya çalıştılar, koca bölümde olan hadise bu yani. ha gerildik de hızlı bitti ama işte standart zombi efekti o.

--- spoiler ---