14 Ağustos 2017

the strain s04e04:

New Horizons

--- spoiler ---

.akmıyor resmen, tıkalı boru gibi. ıkına sıkıla ilerliyoruz. bebeklere ne yaptıklarını anlayamadık. b pozitif kanlı bebekleri kanlara mı karıştırıyorlar? meze niyetine mi kullanıyorlar? nedir yani tam olarak mevzu. mezbahane yapıyorlardı, onu kullanıma açmışlar. üzerine yeni doğan bebeği aynı mekana getirmişler. görüntüler bundan ibaret.

.dutch salağı bu işlerin ortasında kaldı. hamile anneleri teselli falan ediyordu. bebeği hiç göstermeden götürdüler diye ortalığı ayağa kaldırdı. işin başındaki adamı tehdit ederek ortamdan kaçtı, da kaçabildi mi tabii? bu kaçıncı. aynı muhabbeti tekrar edip duruyorlar. başka da bir şey olmuyor.

.bir de bebekleri altı ayda doğurtup tekrar hamile bırakmaktan bahsediyorlar. resmen meyve gibi falan kullanıyorlar bebekleri, var bir yamukluk. büyütüldüğünü düşünmemeye başladım. zaten büyütülse ne olur ki? özel kandan seçiyorlar.

.eph salağının ekibini iki dakikada öldürdüler. bu kadar mı hazırlıksızdınız yani? resmen yapım çok geldi tip azaltalım demişler gibi oldu. zenci karı ve kendisi kaldı. bir de aşık olurlar birbirlerine tam saçmalık olur. dutch ile aynı boku yemişlerdi. 

.karının kardeşi de iki saniyede öldü. güya çok azılılardı şöylelerdi böylelerdi. tamamen mallık oldu. daha nasıl açıklayayım bilmiyorum.

.gus tarafında güya eski polis çetesi ile dalaşma var. örgüt içinde çift başlılık var. zenci ile bu liderlik yapıyor gibi, ekmek peynir gibi adam öldürüyorlar. vampirler bunları yiyor, bunlar birbirlerini öldürüyor. bir sürü techizat yakaladılar, bir sürü stok yapmışlar. yine yeraltı örgütü gibi, başlarına da gus gelecek gibi ya da zenci ile ölümüne kapışacaklar.

.ekibin diğerlerini salladılar, esas olay onlarda. bunların salak saçma muhabbetlerine kaldık. eph'in oğlu için lafları en azından fena değildi. yaşadığını bilse kendi öldürür herhalde. malın teki oldu.

--- spoiler ---