15 Ağustos 2017

bloodline s02e03:

Part 16

--- spoiler ---

.bayadır izlemiyorduk, malca gerilimlerini özlemişiz. aileleri çok fena durumda. anası diyor ki oğluna bavullarla kardeşinin evinden çıkmışsın. john gözleri bir değişik bakıyor, sonra da ayak üstü bir yalan uyduruyor. kardeşini kurtarmak için yapmış gibi gösteriyor. anası da kariyerini tehlikeye atıp kardeşini kurtarmaya çalıştın, hep kardeşlerini düşünürsün diye boynuna sarılıyor. ülen adamı öldürdü o, işte adamların germe olayı bu, etkili baya bir.

.danny'nin oğlunun olayı yokmuş, bir şeylerden şüphe ediyormuş. danny'nin arkadaşı ile ne halt ediyorlar ben anlamadım. john hepsini oyuna getiriyor gibi görünüyor ama ters tepebilir, şimdilik çok diken üstündeyiz.

.esas oranının uyuşturucu lideri, daha büyük tiplerle ilgili sıkınıtı yaşamaya başladı. bunun da sebebi kevin'ın fbi'da olması gereken uyuşturucuları piyasaya sürmesi. üzerinde etkiketi varmış gibi adamlar kimin malı olduğunu anladı. 

.ilkin kevin'ın ağznı burnunu kıracaklar gibiydi. sonra kestiler görüntüyü. kevin'ın karısı john'a kevin'ın kayıp olduğunu haber etti. sabaha kadar aradı. ceset bulduk dediler, bak sen gerginliğie, john biraz olsun soğuk kanlılığını kaybetti. yardımcısı hepsini not ediyor. john'un başına bir şey gelirse bu adam yapacak. na buraya yazıyorum.

.neyse kevin ile ilgili değilmiş. kardeşlerini yardıma çağırdı. otel odasından ayrılmaması gerekiyordu ama bölüm sonunda uyuşturucularla birlikte bir yerlere doğru gidiyordu. malın evladı ortalığı çok pis karıştıracak. üstelik john iki dakikada belli bir yere getirdiydi.

.mafya liderine ailesinin güvenliğinden girip bir anlaşma teklif etti. 25 yıl, 10 yıl yatacak sadece ama temiz iş olacaktı. danny'nin cinayetinden hüküm giymeyecek. yine yardımcısı oha dedi. john iyi rol kesti ama yine şüphe uyandırıcıydı. danny'nin arkadaşı, bu adam falan derken danny'nin cinayeti unutulacaktı. tabii kevin her şeyi bok etmezse. 

.nedense ben bu salaların yanına kar kalsın istiyorum. yaşlı dedektif olayları fena kazıyor. bir de veledin anne dediği bir tip çıktı meydana. sanki kız arkadaşı gibiydi, yaşları falan çok saçma geldi ama bilemiyorum.

.bir de danny'nin eskiden tanıdığı pislik herifin teki var. soyguna gitmişler, güvenliğin suratını dağıtarak öldürmüş gibi. o adam şimdi veledi ile takılıyor. ne halt etmeye gelmişler anlamıyoruz. anlatırlar diye bekliyoruz.

--- spoiler ---