23 Ağustos 2017

the defenders s01e03:

Worst Behavior 

--- spoiler ---

.bu danny oğlanı yine mallıklar peşinde, ülen çok zenginim, nüfuz sahibiyim diye gitti. sonra ben demir yumruğun ebelerinize atlarım diye devam etti. tek başına takım elbise giyip, dövüşçülerin içine atladı. yönetim kuruluna baksa bir, hiç yönetim kurulu üyesine benziyor mu? salak mısın be adam? madem öyle ekibiylen dalsaydın ya.

.allahın hikmeti, hepsinin yolları da özel bir şirkette kesişti, tam dövüşlerin başladığı yerdi. matt jessica'yı durdurmaya çalışırken hepsi bir atladı olaya, danny zaten kendini ortaya atmıştı. luke'da elemanın ölümü ile koşmuş gelmiş, tam bir mallık oldu. ha takım kuruldu ama yine de bunu çok daha iyi yapabilirlerdi.

.elektra meselesinin geçmişini anlattılar ama şu tabutlara yaklaştığından alsalar daha iyidi. ne olduydu bu karıya? kara gök nedir? muhabbet nedir? ölüp ölüp diriliyorlarmış bunlar, iyi güzel de ne bileyim hikayeyi yarım yamalak vermiş oldular. ne hatırlamak zorundayız, ne içeriğini bilmek zorundayız.

.elektra'yı tekrar canlandırıyorlar. dili mili hatırlıyor, pek konuşmuyor ama hatıraları yok. ne hikmetse esas kötücül kadınla arkadaş oluyor. onun dediklerini yapıyor. peki neden? herkes kung fu ustası yalnız o ayrı. yaratık teyzemize bile dövüş yaptırdılar ya helal olsun.

.kadın ölecek, amaçları ne onu hiç anlamıyorum. stick abimizi yakalamışlar. adam elini kesip kertenkele gibi kaçıyor. iron fist'de bitecek olaylar. bu hikayeyi de bu elemanın mallığına bağlayacaklarsa işimiz var. elektra'yı yenebilecek tek güç herhalde onun chi'si. kılıncı patlatınca elektra da geriye uçtu. nasıl bir salaklık düşündüler kestiremiyorum ama iyi olmayacak belli.

.luke salağı desen karın ağrısı, fakir zenci ile zengin beyaz atışması da çok saçmaydı. harlem muhabbetini yapmasalar da olurdu. velet güya yol göstermiş buna ama dakkasında öldürdüler, annesi sarılırken luke'un suratı gülüyor gibiydi.

.jessica her daim mal, kendi yönetmleri ile güya araştırıyor. matt bunu takip ederken nasıl kaybetti, adamın kulağı mı körelmiş? jessica mı uçtu? güya süper güçlüler ama kullanmıyorlar. 

.bir de adam kurşun geçirmez, hikayelere inanmıyor. ejderhalar, ölümsüzler, şunlara bunlara gülüyor. sana güleriz arkadaş. neyse ki bunu da dialoğa katmışlardı.

--- spoiler ---