12 Ağustos 2017

shameless s04e08:

Hope Springs Paternal 

--- spoiler ---

.işler garip bir hal aldı. fiona'yı tamamen dışladılar. kendini harap edip özür diledi, adeta yalvardı. lip de insaf edip kardeşlerini geri getirdi. olaylar böylece halloldu mu yani? para pul ne olacak? orada buradan para bulmaya çalışması pek acıklıydı.

.toptan hüzünlere vurduruyorlar. frank'in hali bile bu halde çok üzücü. adam bu halde bile insanlara ders veriyor. zorbalık olmasa gelişim olmazdı, diğerlerinin başarısını zorbalığa bağladı, çıktı kurtuldu işin içinden. carl özür bile dilemedi.

.lip liam'ın ekmeğini yiyor. nasıl bir tabirse artık bu. kızlar çocuk bakan oğlana hasta oldular. önce yemek dağıtımında bir kız telefon numarasını verdi. onla takıldı. sonra ev arkadaşının sevgilisi ile takıldı. sen iyi birisin o halde senle takılmalıyım diyorlar. liam'a dikkat edişi takdire şayan ama ne bileyim bu kadar da abartmaları olmadı. daha bir kaç bölüm önce, uyum sağlayamıyordu. vaktini ayarlayamıyordu. şimdi hem çocuk bakıp hem nasıl derslerini idare edip işte çalışabildi? orasına hiç girmiyorlar.

.ian salağı desen kafayı yemiş, acayip konuşuyor. acayip gülüyor. fiona bile şaşırdı. askerde ne geldiyse başına artık. kimse gelip evinde niye aramıyor bu oğlanı anlamıyorum. pis sevgilisi ile takılmalara devam ediyorlar. gay bar'larda sürtüyor. özgürce eşcinselliğini yaşıyor. utanmazların dizisinde gaylik de daha serbest olacak tabii, ne sandın?

.frank'ın büyük kızı sheila'nın evini satıyor gibi yapıp insanları kandırıyor. karaciğer için para toparlıyorlar. aynı zamanda iyi büyük abla rollerinde, babasına bakıyor, kardeşleri ile ilgili. deb'e erkekler konusunda tavsiyelerde bulunuyor. fiona'nın pabucunu dama attılar da nereye kadar kim bilir.

.mutlu komşularımız hüzünlerde. kevin güvenlik ile kafayı bozdu. kıyamete hazırlananlardan olacak. silah depolayacak. malzeme depolayacak. esas olay kayın validesini hamile bıraktıktan sonra çocuğu alamamaları oldu. kadın pek sevdi veledi, kendine sakladı. veronica çok etkilenmedi olaydan. baba olarak kevin daha duygusal sanki, acayip işler işte. çocuğa durumu nasıl anlatacaklar? yuh artık.

.fiona'nın evde kafaları yemesine üzüldük müzüldük ama daha geçen sezon çocuklara iyi bakmak için davalarla uğraşıyordu. velayetlerini almıştı. birden nasıl bu hallere geldi derken, kapısına kokain veren mal adam geldi. adımı verdin mi falan diyor. neyse ki daha ilerletmediler muhabbeti. bitsin gitsin artık şu saçmalık.

--- spoiler ---