17 Ağustos 2017

bloodline s02e04:

Part 17

--- spoiler ---

.arızalı aile sıkıntılı hayatına devam ediyor. olmayacak işler oluyor. kevin tuttu elindeki malları lowry'e götürdü. artık aramızda sorun yok falan diyor. ulan sen nasıl bir malsın, üzerine de hiç gitmediler bu konuda. john her şeyleri ayarlamıştı. adam anlaşmayı kabul etmişti. araştırmalar yapılmayacaktı. 

.şu durumda adamı öldürdüğü kızın babası öldürmüş. john ayarlaşmıştır dediydik ama ayarlamamış. nasıl bir oyunculuk bilmiyorum, belki bilmiyor gibi yapıyordur. hepsi orataya çıkabilir ama adam öldüyse arkadan kaset çıkmaz mı? o kesin mi yani? nereye bağlayacaklar belli değil ama güzel oldu.

.fena gerildik, john ilkin işbirliği yapıyor gibiydi. elemanı kandırmış. bastılar bunları, süper oldu. peki operasyona john niye çıkmadı. adamı güzel kafaladılar. kevin salağının yaptığı salaklık da bir işe yaramış gibi oldu ama bakalım altından ne çıkacak.

.danny malı vakti zamanında gitmiş çok ufak yaşta bir kızı hamile bırakmış. babasının anlaşması da o kıza bakmak mıymış? danny'nin haberi var mıymış bu işten? kadın geldi analarına, bizim kocanla anlaşmamız vardı dedi. kadın vermedi para. ona dokunmaz aslında, bir sürü derde neden olacak bir seçim. anlamadım ne geçiyordu aklından. olay olsun işte.

.meg desen işinden gücünden oldu. aile olayları dedi ama kadın dinlemedi. kevin'ın avukatı oldu. sarhoş oldu dedektifin masasına geçti. hiç iyi olmadı yani durumu. zaten korkudan altlarına sıçıyorlar. john da bana bir şey olursa hisseleri aileme devret falan dedi. bir hayli gerginlik vardı.

.john'un karısı da diken üstünde, sorular soruyor. somurtup duruyor. sıkıntıları büyük. bir düzgün aile bunlar, bunların da başına bir şeyler getirirler diye tahmin ediyorum. dizide düzgün aile yok.

.esas olayların ucu uyuşturucu işinin büyük oyuncusuna gidecek gibi. adam malların bir kısmını bulup getirmişti. birini bulduğunu söylemişti. oradan kevin'e tekrar dokunabilirler. zaten mal adam iyice mal oldu. kaza yaptı, hapse girdi, kafayı da yese bunu de kesseler çok güzel olacak.

--- spoiler ---