22 Temmuz 2017

shameless s04e01:

Simple Pleasures

--- spoiler ---

.yeni sezonu dramlarla açtılar. bölüm sonu sezon için kısa bilgilerde de dramları bitmiyor. frank zaten yamuk durumda bitirdiydi, adam şimdi alkol alamıyor. aldığı vakit kan kusuyor. o halde kıçından içmeyi bulmuş. hadi bunu buldun iyi güzel de niye veledinin yanında yapıyorsun lan? veledine mastürbasyon bilgisi veriyor. güldürdüler aslında da ne bileyim yok artık işte.

.deb desen oğlan manyağı olmuş, devamlı bir giyinmeler makyajlar, kıyafetler. salak bir oğlanla takılıyor ama çok büyük bir tip gibi, başına bela mı olacak? bu dizide masum pek bir şey olmuyor ama göreceğiz artık.

.lip üniversite hayatında pek iyi idare edemiyor gibi, dersleri kötü gibi. çalışması gerektiğinden mi nedir? istediği saatte ders alamıyor gibi. arkadaşı yok gibi, kimselerle anlaşamıyor gibi öyle ortalarda kalmış. 

.sheila da aynı şekil yalnızlık çekiyor, evi pek temiz. yemeği pek güzel ama kimsesi yok. o yüzden bizimkilerin evini gelip temizliyor. frank'i temizlemeleri falan iyidi.

.ian salağını hiç görmedik. yavuklusu gay oğlan biraz temizlenmiş, aşkıyla yanıp kavrulmuş. vesikalığına bakıp takılmaya çalışıyor da beceremiyor. karısı meselesinde de abartıyorlar. fahişelik kurumu ile dalga geçiyorlar falan da işte komik naparsın.

.fiona patronu ile takılmaya devam ediyor. bir iki sevişme, bir iki kıyafet değiştirme sahneleri ile başlayalım demişler. sezon başları ve sonları fiona üzerinden yapıyor gibiler. halleri bir garip, jimmy'i özlüyor gibi ama kafaya takmıyor gibi. garip yani, sonra bir taraftan elemandan hoşlanıyor gibi ama diğer taraftan sevişirken hiç de umrunda değil gibi. artık ne olacaksa, yaşanacak hehe.

.sevgili komşularımız garipliğin ötesine geçti. veronica hamileymiş. anası zaten doğuracak az kalmış, bir sürü para gidiyor. derken barın sahibi ölüyor. iki çocuğa bakamayız edemeyiz diyorlar. saçma bir hal olacak, çocukların ağzına sıçmasalar bari.

--- spoiler ---