23 Temmuz 2017

dark matter s02e13:

But First, We Save the Galaxy 

--- spoiler ---

.sonraki bölümü yanlışlıkla izlemişti ya, eh biraz şaşırttılar ama geri kalanı pek sıkıcı geçti. ne bileyim devamlı bir yürümeler, devamlı bir dialoglar, salak saçma animasyonlar. salak saçma ikilemler. ne diye bu diziyi izlemeye devam ediyorsak gari anlamıyorum. bir yerden sonra bırakmak lazım.

.nyx denen kadını dört'ün yardımcısı öldürmüş, öldürdüğünü de haber etmemiş. adam ne ara bu kadar karanlık tarafa geçti diyorduk ya, geçmemiş aslında, sadece anıları olduğu için halkını düşünmeye devam etmiş. savaş başlatmak istemiş. tabii evreni savaşa sürükleyecek kadar mal bir insan olmuş. anıları keşke geri almasaymış. mahvetmişler ortalığı, sadece bir tek bununla.

.vakti zamanında bir vardı onu öldürdüler, pek sevindiydik öldüğüne, ekibin diğer üyelerine hiç uymuyordu. dört şimdi kötü tarafa geçti, böyle gidiyor. altı ile oynamışlardı, bir kötü oldu bir iyi oldu. esas karakterleri iki ve üç oldu. android ve beş yardımcı, altı da salak saçma bir yere konumlandı.

.beş şimdi gitti andorid'in gönül tellerine dokundu, güya istasyonu kurtardı. eleman kendini uzay boşluğuna attı, neyse ki bir şey olmadı. uzay boşluğuna atıp istasyon patlasaydı, çok saçma olacaktı. bir gemiye binip uçsana kardeş diyecektik. zaten en başında nasıl içeri giriyor? nasıl aranmıyor? nasıl insan olmadığı fark edilmiyor? çok saçma, nerden bakarsan bak.

.lost girl'ün kurt adamı tam adamı durduracakken üzerine reaktör patladı, o da haybeye öldü. reaktör patlayan istasyon da böyle olmaz. bu kadar dandik patlama animasyonunu dizi diye izletiyorlar ya ona üzülüyorum.

.diğer taraftan sanki herkesler ölmüş gibi gösterdiler aman da çok merak ettik, tam bir sezon bunun muhabbetini yapmamışlar, al işte sonraki sezon başını izleyince zaten ne olacağını biliyoruz. kime şekil yapıyorsunuz ki?

.bir de anlık sürücüyü alıp götürmesi komiğime gidiyor. lan bu laptop mu? nedir yani? bu kadar mühim bir teknoloji, türünün tek örneği bir çanta büyüklüğünde olabilir mi yani? söküp götüreceksin hem de...

--- spoiler ---