4 Temmuz 2017

shameless s03e11:

Order Room Service

--- spoiler ---

.jimmy'e ne oldu? merak içinde bıraktılar ama oynadığı bölüm sayısı belli. bakınca görünüyor. sonradan izlemenin zararları. belki başka türlü tasarlarlar bilemiyorum ama ölmemiştir diye tahmin ediyorum. altına sıçması, korkusu falan çok iyidi. pat diye mafya babası geldi. kızını göçmenlik bürosu yakalamış. telefonu çaldırdığı sırada açamamıştı, bunlar gelmiş başına. geleceği de belliydi zaten.

.öncesinde fiona ile kavga ettiler. okula gidişi stüdyo dairesi falan büyük dert oldu. sağlam kavga ettiler. fiona şirketin elemanı ile yiyişmeye başlarken kendini tuttu, sonra seni seviyorumlu mesaj bıraktı. jimmy de diğer tarafta ölümüne yürürken fiona'ya son bir telefon etmek istedi. telefonu denize atıldı. nasıl bağlarlar bilemiyorum artık.

.lip'in meseleler de çığrından çıktı. mandy'e gidip sen şöylesin böylesin deyip terk etti de ne işe yarayacak orası meçhul. karen kafayı yemiş. sıkıntısı var, şimdi de şehirden ayrılacaklar diyorlar, ayrılırlar mı? kim ölür kim kalır? orası belli değil. sezon finaline bir şeyler patlatırlar orası kesin.

.frank carl'ı soyguna götürdü. neyse ki çocuğu alıp götürmelerine müsaade etmedi. kendisi soygunu yaptığını, şifreyi de zorla söylettiğini söyledi. eh frank kedi olalı bir fare tuttu. veledi götürmeleri gibi bir seçenek zaten inanılmaz olurdu. şifre meselesi de şaka gibi, insan hiç merak etmez mi arkadaş? hiç fark etmez mi? kafa bu kadar mı az basıyor. şifreyi geç, evde kamera olmaz mı? o kadar büyük ev işte.

.ian salağı bir mal oğlan için kendini yıprattı. evliliğinden önce çakışmaya gitti. evlenmeyecek zannetti ama evlendi. içkiler, pişmanlıklar derken salak saçma bir şey oldu. mandy salağı da durumu fark etti herhalde. bu milkovich mallarından uzak durmaları gerekiyor ama beceremiyorlar.

.şirket elemanı, limitless mal oğlanı bu dizide iyi karakter gibi. hem anlayışlı, hem kafa bir karakter. kampa çağırması garipti, fiona'ya yazıldığı zaten belliydi. nereye kadar bu elemanla takılırlar bilemiyorum ama bir hayata giriş çıkış olacak gibi görünüyor.

--- spoiler ---