13 Temmuz 2017

serial experiments lain s01e07:

Society

--- spoiler ---

.hala ne oluyor anlamış değilim, kablolu ve gerçek dünya iç içe geçmiş diyorlar. lain çok güçlenmiş, çok farklı bir karaktermiş. bunun odasını patlatmamışlar mıydı? tekrar bilgisayarlarını ne ara aynı dizayn ile gözümüze soktular. orasını kaçırdım.

.kırmızı ışıklı gözlüler davet ettiler, ajan gibi bir şeyler. bir de şovalyeler diye bir şeyler var. iki tane gizli örgüt gibi, biri devlet örgütü gibi diğeri hacker'lar gibi. artık ne boksa anlayamıyor insan. kafayı yemiş bir tip, yolun ortasında yürüyordu. onu şovalyeler halletti gibi gösterdiler, bilemiyorum artık. bir tane ev hanımı tipi, yeni navisi ile öldürdü adamı.

.adamın gözünde gerçek görüntüleri hafif efekt vermişler gibiydi. normal sokakta yürüme görüntüsü, efektli hali gibi. şimdi anime dünyasını gerçek dünya kabul ediyorlar, yalan olan kablolu gibi, tersi falan mı yapacaklar? tam olarak muhabbet nedir?

.içerdeki tiplerin yerleştirildiği bariz, ablası olacak karakter öyle. anasının babasının bilgilerini bilmiyor. aygıt olmadan kabloluya bağlandın diyor. korkak kızdan cesur kıza geçiyor, ne olduğu anlaşılamıyor kalıyor öyle işte.

--- spoiler ---