11 Temmuz 2017

fear the walking dead s03e06:

Red Dirt

--- spoiler ---

.olaylar biraz ilgi çekici ama çok saçma. bu madison salağını niye herkesler yanında tutuyor? en son babası neden yanına asker alıp da gitmedi? hani oğlunun yaptığı ortaya çıkar diye mi? hiç belli etmediler bunu ama yine de güvenlik açığıydı. başlarına bir hal gelebilirdi.

.troy salağı kaçtılar diye bunları öldürmüş, madison da ölüleri kimse kaçmasın diye kullandı. baktığın zaman aynı kafada insanlar. veledin kanına giriyor, buranın mirasçısı sensin, bizi sen kurtaracaksın falan da diyor. belki çok vahşi, savaşmayı biliyor diye diyordur, ne diyorsa artık bilemiyorum.

.abisi salağı da gidip kızılderelilerle konuşmaya çalışacak, ülen sanki eski dünya mı bu? keserler kulağını, adamın beynini kargalara yem etmişler, iyi adam değildi falan diyorlar. muhtemelen eskiden bunları bir hayli öldürmüşler. travis salağı da ölmedi, bunlarla takılıyor. en azından can çekişiyor diye tahmin ediyorum. bir sürü yara aldıydı, sonra helikopterden düştü, öyle açıklayacaklar işte. salakça olacak, şimdiden söylüyorum.

.alica salağı jake salağı ile düşüp kalkıyor, sırf eleman değerli diye bunu yapıyor. resmen pislik, içi dışı pislik bizim esas karakterlerin. nick salağı da aynı şekilde, sinsilik var hepsinde. anneleri zaten baştan kokmuş.

.mekanın sahibi baba karakteri desen kafayı yemiş, sarhoş oluyor masaya ateş ediyor. bir taraftan kontrol onda gibi ama diğer taraftan kafa gitmiş gibi. her biri ayrı bir mal zaten.

.daha önceden bunlar kapışmış, silah ve sayı üstünlüğü hala bunlardaymış ama hiç inanasım gelmedi.

--- spoiler ---