23 Mayıs 2017

The Originals s04e09:

Queen Death 

--- spoiler ---

.artık baydılar, kardeş ölümü bile yetmiyor. elijah'ı öldürdüler mi? ölmedi tabii ki de nasıl canlandıracaklar o sorun. ruhunu kolyeye attılar gibiydi ama atamadılar, kırıldı bir şeyler oldu. öldü ölemez muhabbeti yaparken hope geldi elijah'a ulaştı. bıraksınlar getirsin yok sonraki bölüme kalsın.

.bu kadar olay oldu. hollow'u engelleyemediler. ne anladım o işten. haberi varmış dedi de kim haber etti? vincent ile anlaşma yapmaya çalıştığı sahneyi kesmişlerdi. adam taraf mı değiştirdi? tipini siktiğimin salağı, deli ediyor beni her izleyişte.

.şimdi eğer taraf değiştirdiyse marcel salağına günlüğünü emanet etmişti, geri istersem beni öldür demişti. adam pat diye geri verdi. muhtemelen kendine de güvenmiyor, yalan söylemiyor diye dedi ama yine de mallıktı. kesin bir sıkıntı çıkacak.

.sophia mıdır nedir? onu kurtarmaya çalıştı, o da gereksizdi. sonra yok efendim çok güçlü cadı içine girdi, kafası gitmiş olabilir diyor. gülsek mi? 

.klaus desen kendini feda edecekti, edemedi. bu da bir nevi beceriksizlik. elijah'ı kurtaracakları süre kalacak mıydı? hollow geldiği için mi kurban oldu? aileni de öldüreceğim göreceksin demişti. gözleri önünde öldürürken görmek yani de işte, hepsi havada kaldı.

.freya yeterli olamadı, enerjisini lezbiyene harcıyor herhalde, gücü kalmamış bu büyülere neyin, o da hiç olmadı. hope güçlü büyücü kullansınlar artık, küçük kız muamelesi yapmasınlar. babasının donattığı masaya da hayran kaldık.

--- spoiler ---