18 Mayıs 2017

the 100 s04e09:

DNR

--- spoiler ---

.dandik dizi oldu iyice, çeviriler de kötüleşti. müzikleri öldürdüler, kafa şişiriyorlar, ne diyeyim bilmiyorum. bu kadar mallaşmalarına lüzum yoktu. daha küçük ölçekte tuttukları hikayeler daha tatlıydı. bokunu çıkardılar.

.bir taraftan mekikle uzaya gidecekler, diğer taraftan dünyayı kavuracak radyasyon geliyor. bizim insanlık da birbirleri ile savaşacak. neyse ki salakça bir savaş yerine savaşçıların dövüşü gibi olacak.

.tabii savaş da yaparlardı da baktılar çok para gidecek her kabileden bir tanesini dövüştürelim demişler. octavia da tam bu noktada geldi. gökyüzü halkının umudu olarak geldi, çıplak elle adam yiyen kız oldu iki dakikada. neydi ne oldu.

.1200 kişi alacakmış sığınak, mal gençlik hayatını orada geçirmek istemiyor. buna yaşamak demiyor ve ölümü seçiyor. mal monty de belki vazgeçerler diye geride kaldı. o da ayrı bir salaklık. jaha desen tekrar başkan olmuş gibi triplerde.

.raven kafaları yedi, kafasındaki becca ile konuşuyor. ne bileyim ne işe yarayacak. bari uzaya çıkması kafayı yemesini engellese, bir derde çare olsa. bir şeye yarasa. çıktı diyelim ne kadar yaşayabilecek? o uzayda hayatta kalacak insanlar aşağıda sığınakta mı kalacak?

.bu işler ortasında salak clark sanki olacakmış gibi artık karakana sahibim o yüzden ben kumandan olabilirim diyerek ateş koruyucusuna gitti. tam tören gerçekleştirilecekti ki salak annesinin de katkısıyla olmadı öyle bir şey.

.olsa ilginç olabilirdi aslında, buna karşı gelirlerdi, ikisini üçü pataklar öyle geçer giderdi. tabii kaç tane insan var? nüfus kaç? normal şekilde savaşsalar da sığınak boş kalsa ne komik olurdu ama... neyse ki bu kadar mallık fazla dediler.

--- spoiler ---