15 Mayıs 2017

the 100 s04e08:

God Complex

--- spoiler ---

.gittikçe sıkıyorlar, saçmalıyorlar. bir şey olduğu yok. insan kurban etmeye geçtiler. geçen bölümden başlamıştı olay. bu bölüm radyasyon testine soktular, adam öldü. ülen yatıştırıcı versenize bari, insan gibi ölsün.

.sonra bundan korkan kıza geldi olay, zaten adamı bu yüzden ortaya atmıştı. şimdi kendisi kurban olacaktı ki clark kendini ortaya attı. en başında bu olmalıydı. şırıngayı kendine batırdı, clark ölmez, herhalde tedaviyi buldular derken bu sefer de anası ben senin öldüğünü gördüm diyerek radyasyon test cihazını parçaladı. sayın ızrabına koduklarım bu ne?

.şimdi yarın öbürgün clark radyasyona maruz kalır, yaptıkları tedavinin onu kurtardığını anlarlar da e o zaman da herkese yetiştirecek kadar olmaz. ne bileyim çok saçma bir yere gidiyor, inanılmaz geldi bana.

.dağ insanları meselesi yapıldı neyse ki, luna iliğini vermek istemedi. zaten iliğini falan sömürdüler, ölümü kabullenişin doğru modu belki. zorla aldılar, buz kralımız indirdi kendisi. sonra muhabbetler şöyle liderlik böyle liderlik, adamı üç dizide takip ediyoruz resmen. böyle de başka oyuncu yok.

.jasper denen malın evladı da nasıl olsa öleceğiz eğlenerek ölürüz diyor. bunun felsefesini yapıyor güya, ulan sizi kurtaran adamların beynine koyayım. yeminle deli ediyorlar beni. bellamy salağı da bu sefer peşindeydi. o da ayrı bir mal.

.zenci eski başkanımız ve yeni başkanımız sığınak aramaya gitti. küllerinden yeniden doğacak sözü ile bunu yaptılar. küllerinden yükselecek mi nedir? en son madalyonu attılar ateşe, bir insan bunu çıkartabilir mi? monty çıkardı. sığınağı buldular da kaç kişi sığacak? ne olacak? bu belli değil. sanki dizinin bir bölümü orada geçecekmiş gibi tasarlamışlar.

--- spoiler ---