29 Mayıs 2017

shameless s03e09:

Frank the Plumber

--- spoiler ---

.az biraz eğlendirdiler, insanın içini karartmaya devam ediyorlar ama frank'in gay aktvistlerinin yüzü olması meselesine güldüm. adam belediye başkanı adayının konuşmasına dalıp, birlikte yaşadığı adamın sosyal haklarından yararlanmak için yaptığı konuşma ile meşhur oldu. iyi konuşma yapıyor eyvallah da bu nasıl dünya arkadaş? 

.uzun süre bu adamla takılır diyorduk, adam da mübaret iyi bakıyordu frank'e ama anası geldi duruma el koydu. frank'i kapı dışarı attı. frank bahçesinde uyurken gay abiler geldi, böyle de bir devam öngörmüşler.

.lip'in kafası karışık. karen ile çakışıyor, gidiyor mandy ile çakışıyor. en son karen'e postayı koydu. bu sefer de mandy kızı arabayla ezdi. hepsi manyak. biri iyi değil. yok efendim mahallenin en iyisi lip'miş. o da kötü birader, hepsi kötü. bunlardan adam olmaz.

.mit'den geldiler. kapısının önüne niye geldiler? yalancı başvuru için mi geldiler? yoksa etkilendikleri için mi geldiler? lip o kadar da parlak biri değil ama işte aykırı bir ses koyalım demişler. eğitim sistemine göndermelerle zeki çocuk imajı, eleman bunu kabul etti sanki. peki boston'a gidecek mi? dizi ne olacak?

.hikayeyi henüz bölmediler, hep fiona etrafında dönüyor gibi. en azından belli muhitlerde geçiyor. böyle ilerleteceklerse boston falan yalandır.

.gay oğlan ian'ın meselesinde de saçma sapan işler var. aşığı hamile bıraktığı kadınlardan tekiyle evlenecekmiş. onun da kirli imajı gitmiş, bembeyaz surat imajı mı gelmiş. gay olduğunu kabullen dedi, ağzını burnunu kırdı. ian en son kendi başına ağlıyordu. ailesi gaylerin kapılarına yığdıkları çikolataları yerken...

.fiona yeni işinde iyi olacak gibi. sünnetle ilgili site meselesi çok saçmaydı. işte sünnet kesimlerine bakıyorlar da erekte olmuş penis ne hesap arkadaş? biraz saçma ya, neyse ki başına bir şey gelmedi bu sefer. patronun kuzeni midir nedir? limitless salağının tıraşlı hali, gelmiş o iki geyik çevirdiler bitti.

.jimmy salağı çıkacak bu mu gelecek yoksa? jimmy'nin başına gelmeyen kalmadı. parası tam verilmedi, çalıntı arabasını sahibi buldu. para çekiyordu soyuldu. en son hastaneye gitti, ne düşündü bilmiyorum ama böyle de saçma sapan işte.

.shelia yine kafayı yiyecek. karen'den tam özür dilemişti. başına bir sürü iş geldi. öncesinde debbie ile iyi arkadaş oldular. pek duygu dolu anlardı.

--- spoiler ---