24 Mayıs 2017

shameless s03e08:

Where There's a Will 

--- spoiler ---

.insanda biraz ar damarı olur, anasını becerttiği yetmedi şimdi orgazm olmaya bakıyorlar. sonra da aralarında bir şeyler varmış. olacak iş mi? kevin'den bunu beklemezdim. mesaj attığını söyledi, sonra geri aldı. sonra bir acayip baktı. böyle takılacaklar mı lan bunlar? nasıl iştir? hiç mi haysiyet yok? böyle çocuk sevdası olur mu?

.dizinin esas konusu bu oldu nerdeyse. bir de tabii evi kaybedeceklerdi onun muhabbetine koşturdular durdular. kuzenleri daha sağlam bir vasiyet mi yapmış? neden tersini ispat edemiyorlar? imzasını falan mı taklit etmişler? noter nasıl tasdik etmiş? bunlara hiç giremeden olmaz dediler ve öyle kaldı.

.seçeneklerin içine kuzeni öldürmek katmışlar, carl salağı bastı fare zehrini. adam ölmedi de erken çıkartacaktı evden. bu sefer de debbie sanki onu taciz etmiş gibi muhabbete başladı. polis de tam oradaydı. bir kira anlaşması çıkardılar.  durum bu yani, gereksiz gereksiz işler.

.karen'in geri dönüşü de saçmaymış. veledini alsın diye gitmiş çocuğun babasının ailesi ile görüşmüş. evden çocuğu attırınca da geri gelmiş. lip ile hemen çakışmalarını da pek beğenmedim. lip bunca zaman diğer kızı kullanmış, iki saniyede yollamış oldu. çok ayıp etti, hakkaten hak etmiyordu yani.

.jimmy malı desen ne yaptığı belli değil, eski arkadaşları ile oturdu. sanki vay kaliteli mekan der gibi baktı. sonra döndü eve geldi, ne boktan mekan gibi baktı. üstelik bu ev için bile seviniyorlardı manyaklar. böyle de bir iğrençlik işte.

.frank kendi halinde, ev meselesine nerdeyse seviniyordu. sheila evden attı, bu sefer de alkolikler toplantısından yalnız bir adama tosladı. fazla yapışkanmış. katildir matildir diye korkuttular frank'i de sonra yine gitti evine, yetmiyor gibi aynı yatağı paylaştılar, tam frank kafasında aslında, garip. birbirlerini becermeseler bari. becerseler de kimsenin umrunda olmaz herhalde.

--- spoiler ---