27 Mayıs 2017

sense8 s02e08:

What Family Actually Means 

--- spoiler ---

.gay eşeğin kulağına su kaçırdılar, homofobik olmayacaksan bu diziden sonra olursun herhalde. şimdi nomi cinsiyet değiştirmiş ya, annesi çok kızgınmış buna, onun muhabbetini yaptılar. babası da ilk defa kızmı dedi diye gözyaşı döktüler. tüm bunlar kız kardeşinin düğününde oluyor. o da her konuyu kendi dramın haline getirirsin falan diyordu. benzer bir şey oldu yine de neyse ki kurtardılar günü.

.tüm dosyaları silince bunun adına tutuklama emirleri falan da silinmiş, avukat babası da gücünü gösterip tutuklama emri yoksa ne yapıyorsunuz lan burada diyerek savuşturdu durumu. genel olarak sense'lerle ilgili mevzuların hepsini es geçtiler, sadece kendi işleriyle devam ettiler.

.aynı şekilde gaylerin işleri de böyleydi. lito hala depresyonda falan derken yanlarındaki karı buna iş buldu. geyik gibiydi, inandırıcı değildi. telefonun ucunda kimse yok gibiydi. olmamış yani. bir de gay rolü oynayacak işte daha ne yani?

.afrikalı oğlanın da kendi çapında işleri saçma sapan ilerliyor. peşinde biri varmış. adama kim seni tuttu diye sordu, meğer bunu korumak için mafya babası tutmuş. o da anasını seviyormuş, esas ondanmış. ölme eşeğim ölme, bu nedir?

.wolfgang desen gram kıpırdamadı. önceki bölümü ona ayırmışlardı. bu bölümde eski dükkanlarında arkadaşı ile buluştu, bu kadar oldu. bir de nomi kılığında enişteye tehdit çaktı.

.sun'ın hikayeyi de ellemediler. sadece çalışan olarak hazırlıklardaymış. o da nomi'nin yardımında ters konuşan adamın canını yakma meselesindeydi. gereksizdi.

.kala zaten tam saçmalıklarda. bebek muhabbeti çevirdiler, sonra kocasının arkadaşı buna hediye bırakmaya geldi. içindeki kötü bir şey sanki. hala gereksiz hikayeler.

.will ve riley dizinin konusu sırtladılar. niye kimse bunlara yardım etmiyor? herkesin işi başından aşkın gibi bir hava yaratıyorlar. bunlarla görüşen kadını buldular. mekana gittiklerinde kendini kestiğini gördüler. johnas salağı da oradaydı. mekandan sense çekme olayı hala saçma geliyor bana, olayları görüyorlar ama tam bir açıklama olmuyor. sakallı kendini program ile özdeşleştirmiş. nakilden makilden bahsediyorlar. will bir şeyler buldum koş gel derken babasının durumu kötü haberini aldılar. will riley'in gözündeyken babası önünde öldü, öyle ağlaya ağlaya bitirdiler bölümü. tam bunların hikaye derken babasının dramına boğdular. olmadı hiç.

--- spoiler ---